Emma Barremyr

Veckans måbra-utmaning – acceptera nuläget

God morgon måndag, dags för en ny måbra-utmaning!

Att acceptera nuläget är något jag ofta påminner mig om att göra, framför allt nu när jag har ett barn som för det mesta styr livet åt mig. Det här med att saker ska bli som jag tänkt mig är inget jag kan ta för givet längre. Eller det var ju inget jag kunde ta för givet tidigare heller, men det hände oftare förut att saker och ting faktiskt blev som jag tänkt mig.

Jag tänker att oavsett barn eller inte så dyker det upp stunder i livet som kanske inte blir som vi tänkt oss, och att öva på att acceptera nuläget dessa stunder är viktigt för vårt välmående. Att gå runt och älta saker som vi inte kan påverka eller ändra på tar bara massa onödig energi och därför är det så viktigt att kunna vara i stunden och acceptera det som sker!

Veckans måbra-utmaning eller mer ”påminnelse” blir därför att acceptera nuläget. Det var något jag gjorde extra mycket under våra sjukveckor här under jul och nyår! Det hjälpte mig att inte stressa upp mig och att behålla ett inre lugn som gav mig välmående mitt i allt det jobbiga ♥

Att ha en bebis är för övrigt världens bästa lyckopiller ♥

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats