Emma Barremyr

Äntligen friska!

Ääääntligen frisknade vi till såpass mycket att vi kom ut en sväng i det fantastiska vädret idag!

Himlen var blå, solen strålade och termometern stod på minus 6 här på förmiddagen! HUR UNDERBART?! Jag blir helt knäpp av att vara instängd inomhus så länge som jag varit nu så jag suktade verkligen ut när jag fick se vilket fint väder dagen bjöd på.

Vi funderade på om vi skulle ta med fika ut till Bonäsudden eller åka till Mariebergsskogen och fika på Naturum, och valde till slut det sistnämnda eftersom det blev roligare för Elsa. I Mariebergsskogen kunde vi både kika på djur, gunga och fika inomhus i värmen, vilket var skönt eftersom det blåste lite snålt idag.

Det blev en riktig mysdag med hela familjen som sedan avslutades med en lång, men lugn promenad längs älven medan Elsa tog sin eftermiddagssovning!

Åh, vilken lycka jag känner efter en sån här dag! Solen gör mig så glad och att få andas frisk luft efter så många dagar inomhus var ljuvligt!

Elsa slocknade som ett ljus när det blev läggdags, tror utomhusluften gjorde även henne gott! Nu ska jag och Pelle njuta av lördagsmys till ett avsnitt av Bron.

Hoppas att ni mår bra och njuter av en fin lördag ♥

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej! Jag tränar mycket och förstår att jag borde äta ett kvällsmellanmål innan läggdags för att optimera min ork och återhämtning. Har du tips på bra val av kvällsmål. Har läst att man inte ska äta för mycket fett eller kolhydrater innan läggdags stämmer det?
    kram, tack för en bra och inspirerande blogg!
    Ida

stats