Emma Barremyr

Veckans måbra-utmaning – testa något nytt

God morgon ♥

Den här veckan vill jag uppmuntra er till att testa något nytt! Det är så lätt att vi fastar i våra ekorrhjul och kanske inte riktigt reflekterar över hur det vi gör påverkar vårt mående. Gör vi saker som gör att vi mår bra och får energi?

Kanske inte, och då handlar det om att försöka hitta något nytt som kan ge oss just det – välmående, glädje och energi i vardagen!

Det behöver inte vara komplicerade saker utan kan vara något så enkelt som en ny frukost, att testa gå en morgon- eller lunchpromenad, boka in dig på ett nytt träningspass, börja kolla på en ny serie, boka in dig på regelbunden massage osv.

Fundera på vad som skulle ge just dig något som DU behöver och testa det!

Själv ska jag försöka testa på det här med att yoga tillsammans med barn. Yogan är något som jag behöver få in mer i livet igen och eftersom jag inte riktigt har möjligheten att gå en kurs nu vill jag ta mig i kragen och göra övningar regelbundet här hemma!

Som ryggrotationen här nedan – ett fantastisk övning som sträcker ut bröstet, öppnar upp, roterar ryggraden och är allmänt skön när man bär och ammar mycket!

Bilder tagna av: Caroline Dahlén

 

Tidigare måbra-utmaningar:

Andas med magen

> Gå en promenad i tystnad

> Gör en mindfulnessövning

> Äta medvetet

Stäng av notiserna

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats