Emma Barremyr

Raw fikabuffé

Alltså kolla bilden ovan! Blir man inte sugen på fika så säg?

Den underbara lilla fikabuffén blev jag bjuden på hos Sanna igår när jag och Elsa var där på eftermiddagsmys i gråvädret. Sanna hade gått all in på rawfoodfika och bakat raw saltlakritsbollar, raw hallongrottor och raw kolabollar med lakrits som vi mumsade på till en varsin kopp kaffe/ te.

Måste fresta er med några bilder, hehe!!!

 

Mums! Jag älskar lakrits så jag föll såklart pladask för godsakerna som Sanna bakat! Och choklad! Hallongrottorna var toppade med en hemmagjord krämig choklad som bara smälte i munnen. Så fantastiskt gott!

Och våra små tjejer är så stora att de sitter på golvet och leker själva nu. Vilken lyx för oss mammor att kunna sitta i soffan, njuta av gofika och prata medan tjejerna roar sig själva och varandra!

 

Och Sanna överraskade mig och Elsa med en tidig julklapp! Vi fick boken ”Gott utan socker – goda recept för osötade barn och kloka vuxna”. Och vilken underbar bok! Så många härliga recept som jag ser fram emot att testa. Den boken kommer jag inspireras mycket av i framtida projekt som jag och Elsa kommer ha i köket. Så roligt när hon växer upp och vi kan baka och laga mat tillsammans, det är något jag ser fram emot!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats