emmabarremyr

Emma Barremyr

5 guldkorn i vardagen

Jag har genom åren tjatat en del om de där små sakerna som sätter gulkant på vardagen, men det är så värdefulla saker att de tål att upprepas! Vi får inte glömma att vadragen är livet, och att det är viktigt att vårda nuet och njuta lika mycket på veckodagarna som vi gör på helgerna!

I vardagen finns massa guldkorn som vi kan njuta av, och oftast är det de mest enkla sakerna som ger oss mest välmående, om vi bara väljer att se dem och lär oss att njuta av dem! 

 

Här är fem guldkorn att njuta av i vardagen!

> Skaffa dig morgonrutiner som du trivs med och kan längta efter. Gillar du att komma ut och motionera på morgonen? Knyt då på dig skorna och ge dig ut på en runda. Ät en frukost som du gillar och som ger dig energi. Se inte på vad andra gör – se till dig själv och vad du mår bra av! Testa dig fram!

> Träffa vännerna en vardagskväll. Drick te, fika något gott, prata om känslor och livet, bry er om varandra och kramas hårt och länge om ni behöver!

> Laga mat med kärlek varje dag. Det ska vara gott att äta! Gör en lyxig sallad till maten, pimpa vattnet och drick ur vinglas, ät på fina fat och känn på smakerna. Undvik att se på tv, kolla mobilen och göra andra saker. Ät medvetet och njut av maten!

> Träna sånt som gör dig glad så ofta du mår bra av! Att träning förgyller vardagen är väl knappast något nytt. För att det ska vara roligt behöver du göra något som du tycker är kul. Hitta din grej!

> Vistas utomhus så mycket du kan, gärna i dagsljus nu den mörka årstiden! Jag älskar att spendera mycket tid i skogen. Naturkraften är magisk och där finns så mycket energi att hämta!

 

Från en magisk morgonpromenad med vinterkänslor!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats