emmabarremyr

Emma Barremyr

Alicia 1 år

Igår fyllde min älskade systerdotter Alicia 1 år! ETT ÅR?! Jag kan knappt tro att det är sant att det är ett helt år sedan hon kom till världen. Jag minns det som igår! Förlossningen satte igång 11 dagar för tidigt när jag var hos Lina och Martin på middag en lördagskväll. När vi satt där vid middagsbordet kom de första värkarna och sedan två dagar senare satt jag med lilla Alicia i min famn!

Det är så mycket känslor som bubblar inom mig när jag tänker tillbaka på den stunden ♥ Hon tog mitt hjärta med storm, har sedan dess gett mig så mycket glädje och kärlek och jag är så glad för att hon och Elsa får växa upp tillsammans!

Och nu är hon alltså ett helt år det lilla barnet! Det firade vi såklart med kalas i söndags. Massa god fika, bus, lek, presenter och mys! Lina och Martin hade fixat en bananpannkakastårta och utöver den stod det frukt, nötter, cakepops, dadelbollar, choklad, skumtomtar och pepparkakor på fikabordet. Mums!

Elsa fick smaka på pannkakstårtan, som var pimpad med grädde och bär, och glufsade i sig som om hon aldrig sett mat förr. Bananpannkakor var visst ännu godare med lite grädde och bär på, hihi!

Och tänk – för ett år sen låg Elsa i min mage och sparkade! Jag var halvvägs in i graviditeten och längtade så otroligt mycket efter mitt barn i magen. Och nu är hon här, snart åtta månader gammal och livet utan henne känns så avlägset. Är så glad över våra små Barremyrs-prinsessor som gör livet så komplett ♥

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats