Emma Barremyr

Lunchen på hälsocaféet

Alltså, har ni varit på Hälsocaféet i Stockholm?

Jag var där första gången i februari i år och blev förälskad med desamma! Alltså WOW så mycket fantastisk god och hälsosam mat de hade på menyn! För att inte tala om godsakerna… hehe! Där skulle jag lätt bli stammis om jag bara hade bott liiiite närmare.

När vi var i Stockholm tidigare i höstas var såklart en av höjdpunkterna den helgen att äta lunch på Hälsocaféet, och jag insåg nyss att jag helt glömt bort att visa er bilderna från den underbara lunchen!

Trots att jag bara ett par timmar innan käkat hotellfrulle slog jag på stort och beställde in både en pitayabowl med banan, jordgubbar, raw nutella, kakaonibs och granola, cappuccino på havremjölk och en raw bounty till efterrätt! Fördelen med att amma – aptiten tar aldrig slut 🙂

Hur underbar är inte Pelles oväntade kombination – smoothie och sötpotatispommes? Haha! Sen hade vi vår vän Moa med oss också som fikade en raw cheesecake. Så mumsigt (ja, jag provsmakade såklart på deras godsaker också)!

Ett tips om ni aldrig varit där – ta er dit så fort ni kan och njut av allt gott ni orkar vetja!!! 

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats