emmabarremyr

Emma Barremyr

Nu är vi redo för Dubai

Måndag! Den här dagen har gått i ett och jag kan knappt tro att det är sant, imorgon påbörjar vi äntligen resan till Dubai. Vår första långresa som familj. Det ska bli otroligt roligt och skönt att komma iväg, och framför allt spännande att få testa på det här med att resa med barn. Jag har en känsla av att det kommer att gå bra, även om vi säkerligen kommer stöta på en hel del utmaningar längs vägen, men det hör ju till resandet eftersom det är sånt man lär sig och får erfarenheter av.

Nu ska allt vara fixat och imorgon bitti är vi redo för avfärd! Under helgen som gick hade vi fullt upp med packningen (känns som att vi har med oss det tredubbla med saker jämfört med när bara jag och Pelle har rest och ändå känns det som vi glömt hälften, hehe) samtidigt som vi storstädade och adventspyntade huset. Jag satte upp julgardiner, stjärnor i fönstren, lite tomtar och ljusstakar, för när vi kommer hem igen är det ju första advent.

Jag är så pepp! Just nu känner jag så mycket energi. Vi hade några kämpiga dagar och nätter (jag var så trött och Elsa ganska krävande) i början av förra veckan, men det lugnade ner sig lagom till helgen. Sedan dess har vi både sovit bra och haft en så glad och nöjd unge som är så nyfiken på världen, vill öva på att krypa och utforska mest hela dagarna! Hon är rätt så gossjuk emellanåt också, men roar sig själv med att pilla på saker och sitter och pratar konstant.. haha!

Jaja, nu känns det helt fantastiskt att få komma iväg till sol och värme, spendera tid med familjen, mysa och bara ha det gött, för att sedan komma hem lagom till julmyset! Men jag har faktiskt lite julkänslor redan nu. Ute är det minusgrader och snö, och vi tjuvstartade lite redan ikväll med glögg och en tänd stjärna i tv-rumsfönstret (alla andra har jag låtit vara släckta, vill inte tjuvstarta för mycket, hihi).

Har tidsinställt en hel del inlägg till under tiden som vi är på resande fot, men förhoppningsvis får jag lite tid att liveuppdatera er emellanåt också! Jag kommer garanterat uppdatera mycket på Instagram, och följer ni mig inte redan där så heter jag @emmabarremyr om ni är nyfika att hänga med på resan!

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Resa med barn går hur bra som helst så länge man har inställningen att det går bra – och det verkar ni ju ha! 😉
  Hoppas ni får an alldeles underbar resa och följer självklart med på din instagram 😀

 2. Rebecka

  Alltså er Elsa är ju FÖR söt! Jag har inte barn ännu men jag blir riktigt längtig av att läsa din blogg. Hon är ju helt bedårande. Hoppas ni får en ljuvlig resa 🙂

  1. Emma

   Hihi, svårt för mig att inte hålla med Det är underbart med barn! Tack för din kommentar, hoppas du får en fin vecka! Kram ❤️

stats