Emma Barremyr

Träningspass att göra hemma

Många av er efterfrågar tips på träningspass som ni kan göra hemma!

Jag själv har aldrig varit något stort fan av att träna hemma, men nu – som småbarnsförälder – börjar jag verkligen att förstå nyttan i det. Det tar mig nästan 25 minuter från dörr till dörr om jag ska ta mig till gymmet. Det innebär lite drygt 50 minuter i enbart transporttid om jag ska iväg och träna.

Tiden känns alldeles för dyrbar just nu och jag är inte alls sugen på att lägga så mycket tid på att ta mig till träningen. Jag kan tänka mig att åka till gymmet någon gång ibland, men just nu prioriterar jag löpning och styrketräning på hemmaplan!

Jag har satt ihop ett svettigt cirkelpass som jag tänker köra den här veckan och självklart delar jag passet med er. Hoppas att ni är sugna att haka på!

Det enda ni behöver är er själva i träningskläder och ett tidtagarur. Träningen kan ni sedan göra precis vart ni vill!

Foto: Carolien Dahlén

 

Passet är upplagt i tre block och ni kör ett block i taget. Varje block består av tre övningar där ni jobbar varje övning i 1 minut och vilar 30 sek mellan varje övning (arbetstid och vila går såklart att justeras så att det passar er själva – behöver ni minska tiden är det helt okej). Alla block upprepas 3 varv. Mellan varje block kan ni ta en längre vila.

 

Träningspass att göra hemma

Block 1

– Burpee

Masken

Sumobrottaren

 

Block 2

Step up

Tåhävningar

Mountainclimber

 

Block 3

Bäckenlyft på bänk

Väderkvarnen

Jägarvila

 

Kom ihåg att värma upp kroppen innan du kör igång!

Njut och glöm inte att ha roligt 

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats