Emma Barremyr

Oktoberfest hos Bodystore

God morgon vänner ♥

Fram till imorgon midnatt ger Bodystore 100:- i rabatt till alla som handlar för 400:-. Jag gör ofta många av mina beställningar på olika hälsoprodukter därifrån och har därför satt ihop två kollage här nedan med några favoriter från Weleda och Urtekram. Bananchipsen, popcornen och den torkade mangon har varit ett måste i skafferiet sedan förlossningen (mina amningscravings) och Weledas hudvårdsprodukter använder jag både till mig och Elsa!

Klicka på länkarna under bilderna för att komma direkt till produkterna. Sen uppge du bara ”OKTOBERFEST ” i kassan för att ta del av rabatten!

 

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Kram / Emma

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats