Emma Barremyr

Jag börjar blogga för Veckorevyn

Hej alla kompisar och välkomna till nya PTBYEMMA.SE!

Det har tagit tid eftersom sjukdomar o.s.v. kom emellan, men nu äntligen är förändringen som jag väntat på så länge här! Som ni ser så har bloggen fått ett rejält upplyft och från och med nu kommer jag alltså att blogga för Veckorevyn. Något som känns så roligt och självklart eftersom jag ju är Veckorevyns hälsoprofil!

Jag vinkar hejdå till vännerna på Everydays Stories (som tur är finns deras bloggar kvar så att jag kan fortsätta att följa dem) och ser med spänning fram emot att få bli en del av Veckorevyns bloggäng! Hoppas att ni hänger med och ser fram emot det lika mycket som mig!

Om du är ny här idag så heter jag Emma Barremyr och det är alltså jag som är Veckorevyns hälsoprofil. Det är mig ni ser i tidningens hälsosidor där jag i varje nummer svarar på läsarfrågor, tipsar om träningsövningar och ger härliga hälsonyheter.

Förutom uppdraget som Veckorevyns hälsoprofil driver jag även mitt eget företag, PT by Emma, där jag jobbar som personlig tränare och löpcoach. Jag är vidareutbildad inom träning under och efter graviditet och jobbar även som PT-online. Och utöver allt detta så bloggar jag också!

Bloggen handlar om hälsa och välmående! Hälsa för mig är att må bra både i kropp och själ, och att ha balans i livet och det är just det jag försöker förmedla i bloggen. Att ha balans innefattar för mig lika mycket träning och grönsaker som vila och choklad. Precis som med mina klienter jobbar jag även i bloggen alltid med hälsan i fokus och skippar trendiga dieter, snabba lösningar och sätter istället livsstilen i helhet där träning och mat är en viktig del men inte allt.

Jag är även mamma till lilla Elsa som om till världen i april 2017, så tillsammans med alla inlägg om goda recept, träningstips och mental hälsa får ni även läsa om min vardag tillsammans med Elsa!

Foto: Caroline Dahlén

 

Så vad tycker ni om sidan? Vill jättegärna höra er feedback och att ni hojtar till om det är något som inte fungerar som det ska. Jag vet att det har strulat en hel del med kommentarerna i gamla bloggen, men det ska vara fixat nu.

Och om ni ändå är igång och skriver några rader om vad ni tycker om nya sidan får i gärna svara på några frågor till!

> Hur ofta och vilka tider på dygnet läser ni bloggen?

> Vilka inlägg gillar ni mest/ minst?

> Några förslag eller önskemål på ämnen som ni vill att jag skriver mer om?

 

TACK ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotte

  Jag tycker om när du skriver om Elsa…kan ju bero på att jag har en son i samma ålder. Det är lätt att känna i igen sig i din vardag, sånt gillar jag.

  1. Emma

   Vad roligt att höra! Jag förstår att det är extra kul med sånt som du känner igen dig i 🙂 Kul för mig att veta också!

 2. Linnéa Eng

  Hej! Jag har följt din blogg i flera år nu och tycker att du inspirerar till hälsa på så många positiva sätt! Tycker att det känns härligt med nytt format på din blogg och den ser jättefin ut.
  Jag brukar titta in på din blogg en gång om dagen ungefär, på eftermiddagen eller andra gånger då jag tar en liten pluggpaus och äter något gott hehe 🙂
  De inlägg jag gillar mest är veckans matsedel, tips på träningsövningar och när du skriver om din vardag med familj och speciellt lilla Elsa. Jag gillar särskilt inläggen om hennes utveckling, som psykologstudent är det otroligt roligt att få följa ett barn lite närmare och se hur just din Elsa utvecklas från månad till månad eftersom att vi ju lär oss en hel del om det i vår utbildning! Sen älskar jag också inläggen som handlar om resor.
  De inlägg jag inte gillar riktigt lika mycket är de som handlar om reklam för skönhetsprodukter/hälsoprodukter som inte har med mat att göra, men det är för att jag personligen har noll intresse av det 😉
  Om jag fick önska skulle jag vilja ha fler inlägg om hur man kan sätta guldkant på sin vardag och fler recept som är riktade mot personer/hushåll med en tajtare ekonomi.
  Tack för en fantastisk blogg och för all energi och visdom som du sprider, kram!

  1. Emma

   Hej Linnea! tack för att du läser och tack för din kommentar! Tar åt mig av allt och lovar att fixa inlägg om dina önskemål 🙂 kram

 3. Matilda

  Vad roligt med lite förändring! Ser fint ut så här långt. 🙂 Jag läser bloggen oftast på eftermiddagarna, inte varje dag men ett par gånger i veckan. Har haft problem med att kommentera i gamla bloggen så jag hoppas det ska funka bättre nu!

 4. Sofia

  Jag kikar in 1-2 gånger per dag, oftast på morgonen och/eller eftermiddagen. Tycker alla inlägg är bra, men gillar vardagsinlägg och frukost- och fikarecept lite extra 🙂

 5. Jes

  Brukar oftast kika in på morgonen eller på väg hem på bussen, plus några extra gånger för att leta lite recept och vardagsinspiration!

  Inlägg med olika tips tycker jag överlag ör kul! Som något nytt recept/ingrediens, träningsövning, utflykter och café/restaurang (kan vara för att jag bor i trakterna och själv också kan käka brunch på drott tex 😉 ).
  Inlägg som varit lite mindre inspirerande är kanske de med recept innehållandes saker jag inte tål/valt att inte konsumera så vore fint med lite tips på utbytbarhet (ägg mot chiaägg/kikärtsspad, ko-mjölk/mejeri mot andra alt.).

  Skulle gärna höra mer om hur det är att balansera karriär och familjen för dig som egenföretagar(/bloggare/veckorevyn). Helt enkelt lyfta det här med förväntningar och krav och lägga ribban på en rimlig nivå.
  Kanske lite mer om hur du tänker hälsa + miljö, både med kost, men även resor, ekonomiskt, andra produkter i hemmet.
  Sen tips på passupplägg (enklare köra hemma övningar -så inget gratis pt-upplägg) utan mer som prestationsfri-skönt att röra på sig-träning 🙂

  1. Emma

   Tusen tack för att du tog dig tiden att kommentera 🙂 Tar med mig dina tips till den nya bloggen, så håll utkik framöver! Kram

 6. Emelie

  Jag gillar inlägg med recept både mat och fika. Samt träningsupplägg, övningar och mammaövningar. Jag skulle gärna vilja läsa ett inlägg om hur man ska tänka när man ska börja springa efter graviditet och gärna ett schema/plan för hur man lägger upp det (i minuter). Sen är det mysigt med updates om Elsa eftersom jag oxå fick barn i april, bara några dagar efter dig 🙂

  1. Emma

   Tack för din kommentar! jag tar med mig dina tips i den nya bloggen, så håll utkik framöver! Är du intresserad av ett löpschema som passar efter förlossningen har jag ett sånt till salu, så vill du kan du maila mig på emma@ptbyemma.se för mer information 🙂

stats