Emma Barremyr

Vinnaren i #emmaslöparutmaning2017

I samband med att jag skulle komma igång med löpningen igen efter graviditeten körde jag den 14 augusti igång #emmaslöparutmaning2017, och till min glädje var det drygt 50 grymma tjejer och killar som hakade på utmaningen!

Jag själv blev oturligt nog sjuk efter 6 veckor och har snällt fått vila sedan dess. Men så är ju livet, saker och ting kommer emellan och det blir inte alltid som man tänkt sig, och det är okej så. Löpningen finns ju alltid kvar som tur är!

Igår smög jag igång med utmaningen igen efter 5 veckors uppehåll och det var så jäkla gött att få känna pulsen slå igen. Att springa ger mig så mycket glädje och välmående! Och när jag varit utan rörelsen så länge känner jag extra mycket tacksamhet gentemot kroppen när jag äntligen får röra mig som jag vill igen.

Jag gick ett par veckor bakåt i schemat för att inte ge kroppen en så stor chock och det kändes bra! Det är klart att det kändes lite tungt, men jag tog det extra lugnt. Att bara få komma ut i friska luften, njuta av rörelse, andas djupa andetag, omges av naturen och vara här och nu i löpningen räckte gott och väl.

Men nu var det inte mig jag skulle skriva om, mer om min löpning kommer i ett annat inlägg. Alla som deltog i utmaningen hade ju chans att vinna en helg i vår fjällstuga på Idre fjäll, och jag har nu dragit en vinnare.

Vinnaren blev Nathalie Andersson, stort grattis till dig och grymt jobbat med löpningen! Du är kontaktad via mail och jag hoppas att du ser fram emot en härlig helg med rörelse och fjälluft framöver!

En bild från i somras när vi var på Idre fjäll och njöt av vandring och stugmys!

Tusen tack till alla som hakade på utmaningen och grymt jobbat allihopa!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats