Emma Barremyr

Veckans middagsmeny (vecka 43)

Hej sötnosar!

Hoppas att ni haft en fin helg och njuter av lite härligt lugn såhär på söndagen. Här har vi precis kommit hem från ett dygn hos svärföräldrarna i Sunne och har precis spenderat den senaste timmen med att få ordning på kaoset som blir när man varit bortrest med bebis och veckohandlat på samma gång. Som vanligt utnyttjade jag tiden i bilen hem till att planera veckans mat och skriva en handlingslista så att vi kunde stanna till vid Maxi och storhandla när vi ändå hade vägarna förbi där.

Den här veckan blir vegetarisk hela vägen fram till helgen! Imorgon tänkte jag testa ett nytt recept och på lördag har Pelle lovat att överraska med något gott till middag (älskar att få bli överraskad), men i övrigt står det flera gamla favoriter i repris på middagsmenyn!

 

Middagsmeny vecka 42:

Måndag: auberginepiccata med tomatsås och hirs

Tisdag: halloumistorganoff med quinoa

Onsdag: sötpotatisbiffar med krämig quinoasallad

Torsdag: rödbetsrårakor med ädelost, valnötter och ringlad honung

Fredag: tacopizza

Lördag: Pelle överraskar!

Söndag: räksmörgås på glutenfritt nötbröd

 

(klicka på länkarna för att komma till recept)

 

 

Har ni planerat några goda middagar för den kommande veckan?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats