Emma Barremyr

Veckans middagsmeny (vecka 41)

Hej måndag!

Ny vecka och äntligen börjar jag piggna till lite igen! 

När jag legat sjuk här hemma har vi inte haft någon riktig struktur kring maten här hemma. Jag tappar snabbt inspirationen till matlagningen när jag inte mår bra, och speciellt när jag inte ens känner smak på det jag äter. Ja helt ärligt så har det varit så tråkigt att äta senaste veckorna när jag inte känt smaken på maten…

Jag är fortfarande rätt så genomförkyld och täppt i näsan, men gissa om jag är lycklig nu när jag äntligen börjar känna lite smak igen? SKITLYCKLIG!!! Det var med glädje jag satt och planerade veckans middagsmeny igår. Den här veckan ska det njutas dubbelt upp 🙂

Och under eftermiddagen igår åkte jag iväg och storhandlade alldeles ensam medan Pelle tog Elsa på en långpromenad i skogen. Lyxig egentid i affären, det är grejer det!

 

Middagsmeny vecka 41:

Måndagugnsgratinerad sötpotatis med ägg

Tisdag: vegetariska köttbullar med gräddsås och sötpotatis

Onsdag: crêpes med spenat, rödbetor, chevre och salta mandlar

Torsdaglaxsallad med quinoa och jordnötter

Fredag: halloumiburgare med aubergine

Lördag: hemgjord pizza med ägg, ruccola och parmaskinka

Söndag: älgfärsbiffar med krämig polenta

 

IMG_3066-980x653IMG_7536_3-980x653IMG_1157-980x653IMG_1179IMG_4439-980x653

 

 

Längtar lite extra mycket till fredagens halloumiburgare faktiskt!

Hur mår ni och vad planerar ni att äta för gott i veckan?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats