emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej från bilen till Stockholm

Hej kompisar ♥

Jag sitter i skrivande stund i bilen på väg mot en långhelg i Stockholm! Vi kom iväg redan innan åtta i morse och nu är klockan strax efter tolv, vi har hunnit med ett lunchstopp i Eskilstuna på vägen och är faktiskt snart framme. Det säger väl lite om vilken morgonpigg bebis vi har, hehe!

Natten var iallafall toppen, Elsa sov som en stock och mellan 17.30 – 06.00 och så ammade vi bara en gång däremellan. Ni anar inte hur mycket tacksamhet man känner efter en sån natt när det varit struligt ett tag. Även om jag inte direkt känner mig utvilad när vår lilla fågelunge börjar kvittra så tidigt på morgonen så är 6.00 bra mycket bättre än 5.00. Ja just det – att vara tacksam för det lilla var det ja!

Resan har gått väldigt bra hittills! Elsa tycker om att åka bil och idag har hon sovit sig igenom hela bilresan faktiskt. Hon var vaken en timme när vi lunchade men somnade om direkt vi satte oss i bilen igen, så en smidig bilresa är jag också tacksam för idag!

När vi kommer till Stockholm är planen att checka in på hotell och lite senare i eftermiddag ska vi äta middag med några vänner till Pelle som han ska springa Lidingöloppet med imorgon! Vi kommer vara hemma hos ett av paren i gänget och har alla barn, så det lär bli en lugn och mysig kväll med andra ord.

Alltså kolla in den där lilla smulungen ↓ ♥ Det är något magiskt med att sitta och titta på sitt sovande barn. Det är så rogivande samtidigt som det känns lite som att hjärtat ska spika av kärlek!

IMG_7228 IMG_7227

Vi åt en Instagramvänlig lunch på favvostället i Eskilstuna (vi stannar alltid där på våra bilresor till Stockholm), Mocka Deli. För mig blev det en mumsig chevresallad med rödbetor, päron, valnötter och balsamico, och för Pelle en rostad focaccia med chevre.

 

Hoppas ni alla har en fin fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yvonne

    Känner igen det där med morgonpigg bebis, även om bebisen i fråga nu snart fyller 17… Min tröst när han drog igång vid 5-snåret var att kika ut genom fönstret och konstatera att grannen med ettåring redan var vakna, sedan säkert en timme tillbaka. Men det går över, när de nu är tonåringar behöver vi inte bekymra oss om tidiga morgnar, snarare att de kanske inte kommit säng den tid de en gång gick upp.. var sak har sin tid.
    Ha det gott!

    1. Emma

      Haha, ja var sak har verkligen sin tid, så härligt att höra 🙂 Ska bli skönt den dagen hon börjar sova lite längre på morgonen! kram

stats