Emma Barremyr

Middagsmeny (vecka 38)

Hej kompisar ♥

Elsa vaknade i vanlig ordning strax efter 5.00 imorse, men idag var det Pelles morgon med Elsa och min sovmorgon så jag fick sova vidare medan mina älsklingar gick upp. Vi brukar göra så på helgerna numera och det är så skönt och välbehövligt att få en varsin dag med lite extra sömn.

Jag sov ända till halv åtta, och efter frukost och lite morgonfix åkte vi sedan iväg till Maxi för att veckohandla. Redan innan klockan slagit 9.00 var vi på plats, och vi var i princip ensamma i butiken idag. Det var vi och några pensionärer, typ.. hehe!

Den här veckan har vi bara middagar planerade fram till torsdag då vi åker till Stockholm över helgen. Pelle ska springa Lidingöloppet på lördag och sen ska vi hänga med lite vänner, mysa på hotell, äta ute och strosa runt i stan! Ska bli så mysigt att komma iväg en sväng och spendera lite tid med familjen!

 

Veckans middagsmeny vecka 38

Måndag: kycklinglasagne med aubergine

Tisdag: mandelbullar och kokoskokt hirs

Onsdag: strömming och mos

Torsdag: tacogratäng

Fredag: Stockholm

Lördag: Stockholm

Söndag: Stockholm

 

IMG_3611IMG_0176-980x653IMG_9075-980x653 IMG_7285-980x653

 

Var egentligen inte så länge sen vi åt den där kycklinglasagnen, men den var så god att vi kände att vi ville äta den nu igen! Rekommenderar den varmt om ni inte testat än! 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats