emmabarremyr

Emma Barremyr

Hemmadagar

God morgon ♥

Vi har haft två väldigt lugna dagar här hemma nu, och herregud så skönt det varit att knappt lämna huset dessa dagar. Jag är en sån som har väldigt svårt att vara inomhus om vädret är fint, då vill jag bara ut och hitta på saker, men hittills har vädret har varit lite sisådär den är veckan. Det har varit mulet men inget regn, och det har därför känts väldigt skönt att bara få vara inomhus och pyssla lite med sånt som aldrig hinns med när vädret är fint och man hellre vill vara ute, som det varit sedan semestern började.

Elsa har dessutom haft två riktiga sovdagar. Igår var hon extra slö och jag är övertygad om att det beror på sprutan, hon sov hela dagen fram till 15 och dessutom 4 timmar i sträck en omgång, vilket nog aldrig hänt dagtid innan. Eftersom vi bara varit hemma har jag lagt mig med henne i sängen när vi ammat och så har hon somnat och sovit där, vilket varit toppen då jag och Pelle har kunnat pyssla och få massa småsaker gjorda här hemma.

Jag har bland annat tagit tag i den där tråkiga bokföringen som ju måste göras (hade inte bokfört något sedan innan Elsa föddes), momsdeklarerat, jobbat med två nya PT-onlineupplägg, hunnit svara ikapp mailen, bloggat, tvättat, städat, rensat kläder i Elsas garderob och lite sånt där. Vilken underbar känsla det är när sånt är överstökat!

Inatt har Elsa ytterligare en gång sovit hela natten, men vaknade redan vid 5.00 imorse efter att ha sovit sedan 18.00 igår kväll. Det är såunderbart med en morgonpigg bebis när man själv är trött som en gnu, hehe, eller inte. Även om jag är morgonpigg är 5.00 aningens tidigt. Men snäll som Pelle är gick han upp och lekte med Elsa så att jag fick sova en timme till. Så skönt!

Nu har vi haft frukostmys i soffan och Elsa har somnat om uppe i sängen igen efter att ha varit vaken i två timmar nu på morgonen. Det blev mina vanliga äggmackor till frukost – en med ägg och laxpastej samt ett ostägg – och min älskade kokoslatte! Smakar alltid lika gott och såhär efter snart fyra månader har jag fortfarande inte tröttnat 🙂

Vad käkar ni till frukost?

IMG_3234IMG_3239

Idag är Elsa mycket piggare så vi tänkte försöka komma ut lite igen. Planen är att åka in till stan under förmiddagen så att jag får träna medan Pelle går en promenad med Elsa i vagnen. Därefter tänkte vi ta en fika och sedan en tur till Ikea!

 

Hoppas att ni alla får en fin onsdag ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Vad härligt att komma ikapp med småfix! Och jag är så avundsjuk på er att Elsa sover så bra 😉 Här är det amning var och varannan timme hela natten. Almon sover ibland uppåt 3-4h ett tidigt pass på natten. Men oj vad jag ser fram emot bättre sömn! Vi ska klippa tungbandet på honom och kanske han får i sig mer mat då. I och för sig sover han inte mer av en flaska ersättning heller. Jaja! Jag längst till 4 månader då vi får börja pröva lite gröt och sen 5-6 mån då vi ska sovträna (har vi bestämt;-)

    Hoppas ni har det fortsatt bra på sommaren! Vi njuter trots sömnbrist emellanåt 🙂 kram

    1. Emma

      Ja verkligen! Allt sånt kommer verkligen efter nu. Jag lägger ju det mesta av tiden jag “får över” till att få till lite träning samt att jobba med bloggen/ PT-online, så det där småfixet hänger ju liksom alltid över en 🙂 Jag förstår verkligen att du ser fram emot bättre sömn. Vi har ju haft några sämre nätter med Elsa och jag är verkligen helt slut efter dem, så jag lider med alla som alltid har såna nätter. Håller tummarna för att det snart vänder för er, skönt att ni kan njuta iallafall! Hoppas ni har en fin helg <3 Kram

stats