Emma Barremyr

Veckans boktips – I bunkerläkarens våld

Everydaystories partner promotion

Har ni läst eller lyssnat på några bra böcker i sommar?

Jag har plöjt en hel del böcker, mest i ljudboksform och tycker det är så avkopplande att lyssna på när jag tränar, är ute och går, står i köket och pysslar eller åker bil. Ofta sover ju Elsa dessa stunder, vilket ger mig lite extra tid att njuta av en bok!

Den senaste boken jag lyssnade på var ”I bunkerläkarens våld”, och det är just den boken jag vill tipsa om idag! Det är en verklighetsbaserad bok om när ”Isabel Eriksson” (som egentligen heter något annat och idag lever under skyddad identitet) blev neddrogad och inlåst av läkaren Martin Trelleborg 2015. Han sa till henne att han kidnappat henne och att han tänkte hålla henne inlåst för att ha henne som sin flickvän. Kanske tänkte han släppa henne efter ett par år, kanske inte. Hon hölls sedan inlåst i sex dygn innan han väl släppte henne, och boken slirar hennes sex dygn i fångenskap. En hemsk, men samtidigt gripande historia!

Vill ni testa Nextory får ni med koden ”PTBYEMMA” en hel månad gratis läsning och lyssning hos dem tack vare vårt samarbete. Om ni inte har testat – missa inte det grymma erbjudandet att njuta av gratis böcker i sommar!

>> Klicka här för att registrera er!

IMG_3204

 

 I samarbete med Nextory.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats