Emma Barremyr

En fredagsmorgon i juni

God morgon fredag ♥

Här har vi varit uppe sedan 6.00 idag, eller iallafall jag, Elsa somnade om en timme efter morgonamningen så jag fick lite egentid och hann njuta av en härlig frukost ute i solen!

Det gäller att passa på dessa små stunder. Den senaste veckan har Elsa inte somnat om igen efter morgonamingen, utan vi har gått upp tillsammans och under tiden som jag har gjort iordning frukost och ätit har Elsa legat i gymmet och lekt. Det är väldigt, väldigt mysigt eftersom hon alltid är så go och glad den där timmen på morgonen innan hon blir trött och vill sova igen.

Samtidigt tycker jag att det är så skönt att få äta frukost ute i friska luften, men det gör jag bara när jag är ensam, så därför njöt jag lite extra idag när hon faktiskt somnade om igen, hihi.

När Elsa sedan vaknade blev det fredagsbad och lite lek i gymmet innan hon tokdäckade i bärsjalen på mig. Första om gången när hon är vaken på morgonen brukar inte vara så länge, bara någon halvtimme till en timme innan hon blir trött igen. Hon börjar faktiskt få in lite rutiner i sovandet nu. För det mesta sover hon 1-2 timmar i två omgångar på förmiddagen och tre omgångar på eftermiddagen, och vanligtvis somnar hon för kvällen runt 18. Hennes vakenperioder under dagen är numera mellan 1-2 timmar och det är SÅ ROLIGT med längre stunder då hon är vaken och vi kan lära känna varandra ännu mer!

IMG_2326

Att få komma ut till det här – blå himmel, frisk luft och fågelkvitter. Älskar att sitta och njuta av frukosten till det!

IMG_2310

Äggmackor och kokoslatte till frukost – såklart! Hehe <3

IMG_2318

ÄLSKAR de där äggmackorna och känner mig lika lycklig varje gång jag vaknar och vet att jag snart får käka dem till frukost! Undrar när jag kommer tröttna?

IMG_2320

Solen kikade fram bland trädtopparna! Den värmer så skönt när man sitter mot husväggen på baksidan om morgnarna!

IMG_2325

Hortensian blommar för fullt nu och är nog den finaste blomman jag har!

IMG_2358

Jag upptäckte nyligen att Elsa växt i storlek 62 nu också. Vi har fått massor av kläder i storlek 62 i present, men jag har länge tyckt att de sett så stora ut och tänk att ”de där passar inte än på längé”. Men så provade jag kläderna på bilden ovan idag, och de passar ju jättebra. Det här med att inte vilja inse att ens bäbis växer… hehe. När blev min lilla bäbis så stor undrar jag?

 

Nu ska jag och Elsa njuta av en lugn fredag här hemma. Pappa Pelle gör sista dagen på jobbet innan 2 månaders semester och det ska vi sedan fira med sushi och familjemys ikväll. Som vi längtar jag och Elsa!

Hoppas ni får en fin fredag vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Vad rofyllt och mysigt det låter! Och skönt att börja se lite rutiner. Jag längtar efter struktur, hehe 😉 härligt att Elsa kunnat ha 56 så länge. Det är så trist när man knappt hinner använda kläderna. Almon gick ganska snabbt till stl 68 efter nån månad. Han har så lång överkropp. Byxor går fortfarande i stl 56 elle 62. Nu blir det 74 på bodys innan semestern är slut 🙂 ha det fortsatt mysigt och skönt! Kram

stats