emmabarremyr

Emma Barremyr

En grönare barnbox

Inlägg i samarbete med Solgar.

IMG_2284

Som gravid kan man hämta ut ett helt gäng med gratis babyboxar från olika apotek och matbutiker. Boxarna innehåller testprodukter till mamman och den kommande bebisen. Det är toppen att få testa på lite olika saker. På så vis kan man ju snabbt hitta sina favoriter i djungeln bland alla babyprodukter!

Dessa boxar är ofta för nyblivna mammor och nyfödda bebisar. Nyligen lanserade Greenfamily en barnbox som mer vänder sig till småbarnsfamiljen! Deras tanke är en grönare barnbox med fokus på naturliga produkter, vilket jag själv tycker är ett så fint och bra initiativ.

Produkterna i Greenfamilys barnbox finns normalt att köpa i hälsokostbutiker och är därför välkontrollerade och sunda produkter som fokuserar på familjens hälsa!

>> Vill ni testa Greenfamilys box gratis kan ni beställa den här! <<

IMG_2291 IMG_2288

Denna barnbox är en ideell satsning som de på sikt vill försöka satsa mer på för att göra boxen mer innehållsrik, men jag tyckte redan nu att det fanns en hel del spännande produkter i den.

Ingefäratabletter mot åksjuka känns spännande och Rosenseriens produkter är sedan länge en favorit hos mig. D-vitamin äter jag dagligen tillskott av och den där Silicean ser jag fram emot att testa när magen strular.

Tidningen ska jag läsa i lugn och ro under någon av Elsas sovstunder och Multivitaminerna får Elsa testa när hon blir lite större, de är från två till tolv år.

IMG_2289 IMG_2290

 

I samarbete med Solgar.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats