Emma Barremyr

Quesedillas med fetaost och ruccola

IMG_0125

God morgon mina solstrålar ♥

Det är fredag igen självklart vill jag dela med mig av ett smarrigt fredagstips till er! 

När jag satt och scrollade i bildarkivet hittade jag ett gäng bilder på en middag vi åt precis innan Elsa föddes, och som därmed blev helt bortglömda i bebisbubblan!

Det var något så gott som quesedillas med fetaost- och ruccolafyllning med stekta ägg och sallad.

Och något sånt gott får ju inte glömmas bort, så idag passar ju perfekt att jag delar med mig av receptet. Kanske funderar ni på vad ni ska äta ikväll? Isåfall behöver ni inte fundera längre. Här får ni ett lättlagat och gott tips på fredagsmys!

IMG_0130

Quesedillas med fetaost och ruccola

Ingredienser (2 personer):

  • 4 tortillabröd
  • 2 nävar ruccola
  • 1 dl créme fraíche
  • 100 g fetaost
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa svartpeppar
  • 4 steka ägg
  • 1 klick smör till stekning

Lägg ut två tortillabröd och smeta på créme fraîche på båda bröden. Smula sedan på fetaost, strö över ruccola, lite salt och peppar och lägg sedan på de två resterande tortillabröden som ”lock”. Stek sedan bröden i en klick smör på båda sidor, lägg på en skärbräda, låt svalna och skär sedan snittar som du serverar med stekta ägg och grönsaker!

IMG_0131IMG_0137

 

>> Klicka här för att komma till ett annat tips på gott fredagsmys!

 

Kram och glad fredag till er alla ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats