Emma Barremyr

Vårat första fjälläventyr som familj

Hej kompisar ♥

Semestern närmar sig med stormsteg och om lite drygt en månad åker jag, Pelle och Elsa iväg på vårt första äventyr tillsammans.

Wiiiieee! Det känns stort, spännande och så himla roligt! Att resa har varit roligt tidigare, men det är ändå inget mot vad det känns som att det kommer bli nu. Tänk att jag och Pelle numera har en liten trollunge med oss som vi får upptäcka världen tillsammans med. Den tanken får det att pirra i hela kroppen!

Vårt första äventyr blir en fjällsemester till stugan i Idre och planen är att vi ska vandra, umgås, bara vara, andas fjälluft och njuta massor utomhus! Herregud som jag LÄNGTAR ♥

Vi håller just nu på att kika runt efter en begagnad Thulevagn och en bra bärsele som Elsa kan sitta i under våra vandringsturer där uppe. Bärryggsäcken som vi fått av Elsas farmor är tyvärr fortfarande för liten i sommar och kommer inte kunna invigas förrän tidigast i oktober.

Det är lite mer än ett år sedan jag skrev inlägget om ”barnvagnar för aktiva barnfamiljer” nu. Jag minns hur mycket jag drömde om och längtade efter familj och barn när jag skrev det, och hur jag föreställde mig våra äventyr tillsammans. Tänk att dessa drömmar blir till verklighet nu! Känner mig så tacksam ♥

IMG_6291IMG_6155IMG_6126IMG_5890IMG_5941IMG_5824IMG_5744IMG_5717IMG_6326

Bilderna är från förra årets magiska vandringsresa i Jämtland/ Åre!

>> Läs mer om Åreresan och våra spännande vandringar här!

 

Har ni några roliga äventyr/ resor inplanerade i sommar?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Underbart! Ångrar att vi inte började med fjälläventyr tidigare, men då visste jag ju inte vad jag vet idag. Desto gladare är jag över att våra snart 15-åriga barn (ungdomar) fortfarande hänger med på saker och är med på att nu ta ytterligare fjälläventyrliga steg!

  1. Emma

   Låter underbart att dina ungdomar fortfarande hänger med ut! Det hoppas jag att mina barn också kommer vilja göra! naturen och fjällen är det bästa <3

 2. Matilda

  Jag rekommenderar också en Ergo Baby bärsele. Vi använder fortfarande den till vår son, som nu är 3.5 år gammal.

 3. Veronica

  Jag rekommenderar Manduca, funkar utan nån babyinsats för småttingarna! Om ni har vägarna förbi Stockholm innan dess så är ett besök på Knyt an ett tips för att få prova ut en sele som passar just era kroppar. Kram och lycka till!

 4. Frida

  Hej Emma

  Det är så roligt att följa din blogg. Har idag gjort din sylt för att ha på gröten till mig och min son på två år. Känns bra att kunna utesluta tillsatt socker.

  Vilka härliga planer ni har inför sommaren. I bärsele-väg skulle jag rekommendera en ergobaby eller en tula. Bra för både bärare och den som blir buren. Lycka till i letandet.

  Kram Frida

  1. Emma

   Men åh så rolgit att höra! Och tack för tipset angående bärselen, många som rekommenderar den så ska ta och kika på den! Kram

stats