Emma Barremyr

En fredag att älska!

God morgon ♥

Vilken dag vi hade igår!

Jag är så tacksam över att den här långhelgen bjuder på så fantastiskt fint väder. Det ger mig semesterkänsla. Äntligen känns det som om sommaren anlänt på riktigt! 

Som jag nämnde i gårdagens inlägg så körde jag igår mitt första styrkepass i gymmet sedan förlossningen medan Pelle tog en långpromenad med Elsa i vagnen. Hon sov alltså gott så jag kunde verkligen slappna av och njuta. Det blev ett lätt pass, men var så skönt att köra igenom kroppen och känna att styrkan fortfarande fanns där. Jag har jobbat hårt med både knip- och aktiveringsövningar sedan några dagar efter förlossningen och kört ”mamma-mage-träning” de senaste veckorna. Nu är jag mer än redo att börja belasta lite mer, jag ska bara få till tiden till träningen också, vilket är lättare sagt än gjort när man är ensam med en bebis om dagarna. Skönt att det snart är semester på riktigt!

När vi kom hem från gårdagens träning kom mina systrar över till oss på grillunch. Åh dessa grilluncher, jag får aldrig nog och blir pirrig i hela kroppen av tanken på att sommaren bara har börjat. Att sitta ute, känna doften av grillat, äta, umgås och bara njuta halva dagen är något av det bästa som finns!

Igår la jag och Pelle lax på grillen som vi serverade med rotfrukter i ugn, fetaostyoghurt, bbq-sås och sallad. De andra käkade hamburgare och till efterrätt åt vi jordgubbar, ananas, choklad och kokoslatte!

Vi hängde mest i skuggan hela eftermiddagen, men när killarna tog barnen på en eftermiddagspromenad slängde jag och mina systrar på oss bikinis och la oss i solen. Den känslan alltså! 

IMG_1489 IMG_1482 IMG_1491 IMG_1494 IMG_1495IMG_1497 IMG_1504 IMG_1501 IMG_1508 IMG_1512

 

Fredagskvällen blev sedan en lugn historia! Vi fixade ett gäng scones och slappade framför tv:n. Elsa var ovanligt kvällstrött och sov på mitt bröst nästan hela kvällen. Det är så mysigt när hon gör det och trots att jag blir fast och knappt kan röra mig njuter jag av det så mycket! Hon växer så fort och jag gissar att hon snart inte alls kommer vara lika intresserad av att sova på mitt bröst, hihi!

 

Berätta om er!

Hur mår ni och vad gör ni i helgen? ♥

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Ett riktigt smarrigt grilltips kommer här! 🙂 Skiva en färsk mogen ananas och grilla! Passar så sjukt bra ihop till både grillat kött/fisk/grönsaker, men också som efterrätt med en kula (romrussin-)glass. Testa, du kommer inte bli besviken! 🙂

    1. Emma

      Åh, det låter ju ljuvligt! Grillad ananas ska jag testa nästa gång vi grillar 😀 Tack för tipset!

stats