Emma Barremyr

Min första mors dag

Idag har jag firat min allra första mors dag!  

Hur galet är inte det? Tanken på att jag numera kan titulera mig som mamma ger mig ett härligt pirr i magen, samtidigt som det fortfarande känns lite smått overkligt. Elsa har funnits hos oss i snart sju veckor nu, och det är verkligen häftigt hur kärleken till min alldeles egna lilla skruttunge bara växer för varje dag som går.

Våra dagar tillsammans är det bästa äventyret jag hittills fått uppleva här i livet. Jag älskar att få vara mamma och att få spendera dagarna med henne. Så mycket kärlek!

Vi har varit uppe i Torsby hos mamma och pappa över helgen och idag tog vi en tur till Mormor’s glasscafé i Lysvik för att fira tre generationer mammor – mig, mamma och farmor! Åh, den glassfikan tillsammans med familjen var allt jag kunde önska mig!

Jag älskar ju glass och avnjöt min favorit på menyn, ”Mormors Lortgris”, som består av saltlakritsglass, hallon- och lakritsglass, vaniljglass, grädde, lakritssås, saltlakritsflakes och bär. Ja ni hör ju – DRÖMGOTT!!!

IMG_1542 IMG_1533 IMG_1525 IMG_1528 IMG_1550 IMG_1552

Elsa och hennes morfar

 

Avslutar de här inlägget med att skicka lie extra kärlek till alla grymma mammor där ute, ni är fantastiska och de bästa mammorna för just era barn, kom ihåg det!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmy

    Vilken fin bild på dig och Pelle och en liten gömd Elsa 🙂 Glassen låter som du säger drömgod, hallon&lakrits är ju en toppen kombo!

    1. Emma

      Tack fina du <3 Ja hallon och lakrits är en svårslagen kombination, och på glass dessutom. MUMS!! 😀

stats