Emma Barremyr

Hjärtats innersta röst

everydaystories-partner-promotion

God morgon ♥

En helg med lite extra ledighet innebär mer tid för vila och återhämtning och då är en ljudbok alldeles underbart enligt mig!

Förra sommaren lyssnade jag på en av de finaste kärlekssagorna jag hört – Konsten att höra hjärtslag! Jag minns att jag och Pelle sträcklyssnade på den i bilen hem från Åre och att vi knappt pratade med varandra på hela bilresan för att vi (eller kanske mest jag) lyssnade så intensivt. Jag var helt såld och kändes mig nästan lite tom när boken tog slut!

Nu har det äntligen kommit en fortsättning på denna fina kärlekssaga och jag är så peppad på att lyssna! Den nya boken heter Hjärtats innersta röst och jag har under veckan börjat tjuvlyssna lite på den. Nu när det är långledigt hoppas jag på att få lite extra tid för ljudbokslyssning. Vi ska bland annat storstäda här hemma i helgen, så medan Pelle tar hand om Elsa tänker jag sätta på mig hörlurarna, sätta på ljudboken och sedan skura i badrummet, dammtorka och rensa lite i köket. Egentid när den är som bäst, ellerhur?

Båda böckerna hittar ni självklart hos min samarbetspartner Nextory, där ni med koden ”PTBYEMMA” har chansen att testa tjänsten gratis i 30 dagar. Missa inte det!

>> Klicka här för att komma till registreringssidan!

IMG_1452 IMG_1454

I samarbete med Nextory.

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Åh, skura inte till den boken. Lägg dig i en hängmatta och förlora dig i varje ord. Den är ljuvlig!

    1. Emma

      Hihi, blev bara liiite skurning, men annars har jag njutit av den när jag gått i skogen under veckan 🙂 Håller med om att den är ljuvlig!

stats