Emma Barremyr

En lista med dagens 8

Karin skickade vidare den här listan med dagens 8 till mig, och här kommer mina svar!

Outfit: något så simpelt som ett par vita shorts och ett amningslinne. Amningslinne och ett par byxor är standard för det mesta nu för tiden eftersom det är det smidigaste!

IMG_1449

Magpirr: att det är långhelg imorgon och att en riktig familjehelg väntar! Tycker de vanliga helgerna går så himla fort så det ska bli helt underbart med ett par extra dagar tillsammans. Dessutom utlovas fint väder. Wiiiieeee!

Träning: något så härligt som en långpromenad i skogen med mamma och Lina! Och medan de drog på barnvagnarna fick jag njuta av att gå med mina bungpumpstavar! Underbart!!!

IMG_1442

Jobb: har tagit hand om min PT-online-klienter och gett dem feedback på kost och träning, svarat på mail och sitter nu med bloggen en stund. Att det här är mitt jobb alltså! Älskar det!

Middagsplan: Pelle är fortfarande på jobbresa och kommer inte hem förrän senare ikväll. Jag har därför bjudit hem en vän på middag och på menyn står min för tillfället favoritsallad – halloumisallad med sötpotatis. Mums! En matig sallad som är extra svalkande och god såhär i värmen.

Har ni inte testat? Gör det säger jag bara! Salt halloumi, söt sötpotatis och syrligt granatäpple är en helt fantastisk kombination!

IMG_8909-980x653

Kvällsplan: som jag nämnde ovan ska jag hänga med min vän Moa, och så Elsa då såklart! Det blir tjejmys för hela slanten för andra dagen i rad!

Saknad: min älskade mormor! Jag saknar henne varje dag och extra mycket sedan Elsa kom till världen. Önskar så att Elsa hade fått träffa sin alldeles fantastiska gammelmormor ♥

Tacksamhet: det är så mycket jag har att vara tacksam för just nu! Alla fina människor jag har äran att ha i mitt liv (en underbar familj, fantastiska vänner och ni, mina fina följare), att jag mår bra igen både fysiskt och psykiskt, att jag kan njuta av mat och livet i allmänhet, det fina vädret, min trädgård och mitt trygga hem!

IMG_1370

 

Jag skickar vidare listan till alla som vill. Lämna gärna en kommentar här nedan om du svarar på listan så kan jag kika in och läsa om dina dagens 8!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

   Hej! Jag har köpt alla mina på h&m och gillar dem jättemycket. De är både fina och sköna! Rekommenderas 🙂

 1. ISA

  Hur fräsch får man vara som nybliven mamma va!? Alltså, du ser ju så pigg och hurtig ut! haha. Vilken mysig lista också, låter som livet är fint nu <3

  1. Emma

   Vad snäll du är! Känner mig inte alltid så fräsch med en unge som ofta spyr ner mig och noll möjlighet att duscha om dagarna. Men pigg och hurtig kanske jag är ändå 😀 Kram

 2. Ellinor

  Du är så vacker Emma! Det strålar verkligen om dig 🙂 Det gjorde det så klart innan också, men att se dig tillsammans med Elsa det är verkligen så fint <3

  Härlig lista du delar med dig av! Själv har jag någon timma kvar på jobbet innan jag tar tåget vidare för att spendera helgen tillsammans med min syster. Ikväll vankas det faktiskt precis samma middag som hos dig – bästa sommarrätten!

  Önskar er en riktigt fin långhelg tillsammans hela familjen!

  1. Emma

   Tack! Jag känner mig lyckligare än någonsin faktiskt och det skiner väl kanske igenom mig 🙂 Livet är fint här och nu <3 Underbart att få spendera helgen med din syster, såg att ni var i Amsterdam och det såg hur härligt ut som hest! Hoppas att du haft en fin vecka nu! Kram

stats