Emma Barremyr

Tisdagshäng med Beatrice och Alicia

Hej kompisar ♥

Jag och Elsa har spenderat våran tisdag hos Beatrice och hennes lilla Alicia! Vi gick en rejäl långpromenad på två timmar under förmiddagen och kom sedan hem lagom till lunch. Alicia sov när vi kom tillbaka så Beatrice fixade ett gäng bananvåfflor med smarriga tillbehör medan jag satt och ammade.

Lyx att bli bortskämd med lunch sådär!

Lunchen avnjöts sedan ute på deras altan där vi nu suttit i skuggan och hängt hela eftermiddagen. Åh, som jag älskar såna här dagar! Jag är så tacksam över att jag har så fina vänner att hänga med nu när jag är föräldraledig. Och det här vädret gör mig så himla varm och lycklig inombords. Värmen alltså! Den gör livet lite enklare och gladare på något vis ♥

Till efterrätt mixade vi ihop en varsin kokoslatte (både jag och Beatrice har dille på den just nu) som vi njöt av samtidigt som vi gosade med våra småttingar och hann babbla om allt mellan himmel och jord!

Såna här dagar måste vara en av alla fina meningar med livet ändå!

Här är ett gäng bilder från vårt tisdagshäng 

8C64374A-25B5-4381-A9EA-A7119A8625B9_L0_001IMG_1387 IMG_1389 IMG_1394 IMG_1395 IMG_1416IMG_1397 IMG_1401 IMG_1433 IMG_1409 IMG_1423 IMG_1438

Elsa sov sig som vanligt igenom hela dagen med undantag för ett par uppvak för amning! Min lilla tröttis ♥

 

För er som vill ha recept på bananvåfflorna (2 personer):

  • 3 små bananer
  • 5 ägg
  • 3 msk kokosmjöl

Mixa ihop med stavmixer och stek sedan 6 våfflor i våffeljärn. Använd en rejäl klick kokosolja när du steker. Servera med goda tillbehör så som frukt, keso, nötter och nötsmör!

Mums!

 

Nu har jag precis kommit hem och landat lite efter denna fantastiska dag! Jag satte ner Elsa i bärsjalen som återigen somnade bums. Just nu inväntar vi min mamma som kommer på övernattning. Pelle är i Stockholm på jobbresa så vi ska passa på att ha lite tjejmys här hemma!

Hoppas att ni får en fin kväll allihopa!

 

Stor kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats