Emma Barremyr

Ord om helgen och måndagsfrukost

God morgon mina älsklingar ♥

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?

För min del har det varit en väldigt lugn helg och det har varit så skönt! Vi har mest myst runt här hemma, sett på skidor och Mello, njutit av solen, invigt grillen med att grilla hamburgare till lunch, gått ett par promenader, tränat lite, pysslat i barnrummet och tvättat bebiskläder. Typ så.

Idag är det måndag och vi går in i vecka 34 av graviditeten. Helt galet, ellerhur?! Jag ska beta av lite bloggjobb här hemma under förmiddagen och sen i eftermiddag ska jag och Pelle på första träffen med föräldragruppen. Äntligen!!! Det ska bli så kul och spännande!

Jag har sovit rätt gott inatt och är därför ganska utvilad idag. Känner mig så tacksam för det! Nu har jag startat måndagen och nya veckan med en smarrig frukost framför Nyhetsmorgon. Det blev något så enkelt och gott som riskakor med smör och ost, äggröra, vindruvor, apelsin och kaffe!

Jag fick ett extremt sug efter Urtekrams vildriskakor <–(klick) härom dagen, och var därför tvungen att beställa hem ett gäng. Det är de godaste riskakorna som finns. Tjocka, krispiga och smakrika! Drömmen hade ju varit att få äta dem med ost och mosad avokado (som länge var en stående favorit hos mig), men eftersom jag inte kan äta avokado på grund av magen får jag nöja mig med smör och ost istället – och det är ju fasligt gott det med!

IMG_9322 IMG_9323

 

>> Klicka här för recept på krämig äggröra!

 

Vad åt ni till måndagsfrukost?

Inlägget innehåller affiliatelänk.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  2 skivor av hälsobrödet ur PT-Fias bok (REKOMMENDERAR!!! Tror du skulle älska det!) med smör, ruccola och skinka , en kiwi och kaffe med havremjölk! 🙂

  1. Emma

   Åh vad gott! Har den boken men har inte testat brödet, ska göra det! Hoppas att du har en fin vecka <3 Kram

  1. Emma

   Så mumsigt! Och extra lyxigt med hemmagjort mandelsmör 🙂 Blev nyfiken på den där sojacappuccionon också, hur gör du den? 😀

 2. Carin H Brander

  Jag åt havregrynsgröt. Har börjat få halsbränna nu med runt 20 dagar kvar av graviditeten så nu längtar jag efter en massa surt jag inte kan äta (typ ananas!). Äggröra såg ju dock himla gottigt ut, det får det nog bli imorgon.

  1. Emma

   Gott med gröt, men usch för halsbrännan, så jobbigt att inte kunna äta det du är sugen på! Jag har också haft problem med det och har därför fått äta omeprazol nästan hela graviditeten 🙁 Heja oss som snart kämpat oss igenom detta och får bli oss själva igen!!

  1. Emma

   Åh vad gott med scones 🙂 riskakorna har tagit över mina sconesfrukostar den här veckan, hehe 🙂

stats