Emma Barremyr

Matsedel vecka 9

Hej kompisar ♥

Tänk att det redan är vecka nio och att vi på onsdag går in i mars månad! Jag tyckte precis det blev februari?! Det är inte klokt vad tiden går fort – veckorna rinner ju iväg i en rasande fart och det är återigen dags för veckans matsedel här på bloggen!

Och middagsplaneringen – en av mina favoritsysselsättningar under helgen! Har planerat in middagar med fisk, kyckling och vegetariska alternativ med tillbehör som pasta, hirs, sötpotatis och ris. Sen ser verkligen fram emot att fira in helgen med en fredagspizza!

Till helgen har vi inte planerat några middagar då vi har annat skoj på schemat. På lördag ska vi på syskonmiddag hos min syster Lina och hennes kille Martin och på söndag kände vi att vi ville hålla det lite öppet beroende på vad vi är sugna på! Kanske sushi…pannkakor.. eller scones?!

 

Matsedel vecka 9:

Måndag: tonfisksallad

Tisdag: flygande jacob med hirs

Onsdag: bakad sötpotatis med keso och jordnötssmör

Torsdaghalloumistroganoff och ris

Fredag: laxpizza

Lördag: syskonmiddag hos syrran

Söndag: söndagssuget bestämmer 🙂

 

IMG_2749IMG_7515_3IMG_4969IMG_3283IMG_6691

 

Någon middag som ni blir extra sugna på att testa?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats