Emma Barremyr

Luftballonglampa

Inlägget presenteras i samarbete med Bonti.

Hej vänner ♥

Jag har googlat runt mycket på barnrumsinredning senaste månaderna och tycker att det är så roligt att få inreda lillans blivande rum. Hittills har vi ställt in en fåtölj och en bokhylla samt fått upp sängen och sänghimmeln som jag ju visade er i helgen.

Temat i bebisrummet är luftballonger!

Åh, jag älskar luftballonger och är därför tokigt förtjust i tapeten med små luftballonger som vi valde att sätta upp. Och gissa om jag sedan blev glad när jag hittade världens sötaste luftballonglampa hos min nya samarbetspartner Bonti? Den passade ju perfekt till tapeten vi valt med tanke på temat!

Och lampan är verkligen världens sötaste med en liten nalle som flyger i själva ballongen! 

Pelle monterade upp den förra veckan och såhär blev resultatet:

IMG_9090 IMG_9085

 

Åh, jag är så nöjd! Visst blev det fint?

 

Inlägget presenteras i samarbete med Bonti.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats