Emma Barremyr

Löparlängtan och 3 intervallpass

Hej kompisar ♥

Förra veckan berättade jag för er hur mycket jag saknar mina morgonpromenader. Något annat jag längtar väldigt mycket efter är löpning. Jag har inte sprungit en enda gång sedan jag blev gravid för snart 7 månader sen, vilket känns som om en hel evighet sen. Jag drömmer mig ofta bort till härlig distanslöpning eller tuffa intervaller i skogen och tittar avundsjukt på Pelle varje gång han ger sig ut på sina löppass!

Och ännu är det länge tills jag får ta mina första löpsteg efter graviditeten. När bebis väl är här ska kroppen byggas upp och stärkas från insidan och kanske lagom till hösten är jag redo igen. Så tills dess drömmer jag mig bort i den där härliga känslan som bara löpningen får mig att känna!

Löpning är för mig den allra härligaste formen av träning. Ett långt och njutbart distanspass eller intervaller som får hjärtat att jubla av glädje. Oavsett så är det kärlek till min kropp och endorfinernas påslag påminner mig om att jag är stark, att jag lever och att jag har en kropp att vara tacksam för. Svettdroppar som pärlar sig i pannan, ben som flyger fram, mina egna andetag, vinden mot kinden och tiden här och nu. När jag springer står tiden still och löpningen är min investering till hälsan och livet.

Att springa ger mig världens bästa och mest oslagbara känsla!

IMG_0113

Just ett riktigt grisigt intervallpass där jag får ta ut mig till max är nog det jag längtar efter allra mest. Ni vet när man blir sådär härligt trött och endorfinerna liksom sprutar runt i kroppen. Ett sånt pass som får mig att fånle resten av dagen och känna tacksamhet och ödmjukhet till kroppen ♥ Här nedan får ni tre tips på såna pass!

Tips på 3 effektiva och grymma intervallpass!

>> Effektiva fredagsintervaller

>> Pyramidintervaller

>> Tröskelintervaller

Ut och njut eller ställ er på ett löpband vetja!

IMG_3128

 

Kom ihåg att ni är starka, har fantastiska kroppar och klarar mycket mer än ni tror!!!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lottie

    Hej Emma

    Halkade precis in på din blogg och om man läser vidare kanske det står, men vad är anledningen till att du inte tränar löpning när du är gravid?
    Är själv gravid i v 20 och springer fortfarande, men det borde jag kanske sluta med?

stats