Emma Barremyr

Hej onsdag!

IMG_9010

God morgon sötnosar ♥

Hur mår ni såhär mitt i veckan?

Jag sover alltid med öppet fönster och nattens minusgrader har gjort det riktigt kallt och friskt i sovrummet och fått mig att sova som en stock (mellan alla toabesök då, för de slipper jag tyvärr inte undan, haha).

Så själv har jag vaknat upp efter en bra natt med mer sömn än jag fått på länge och känner mig därför ganska utvilad för ovanlighetens skull! Den känslan är jag inte bortskämd med just nu vill jag lova, så idag känner jag mig lite extra tacksam för just det.

IMG_9011 IMG_9003

Till frukost rostade jag två skivor cashewnötslimpa som jag bredde på ett lager smör och sedan la både skinka, ost, tomat, gurka och paprika på. Mmmm, älskar rejäla smörgåsar med mycket pålägg!

Kaffekoppen spetsades som vanlig med en sked kokosolja och lite mjölk. Kaffet får fart på magen och kokosoljan smörjer tarmen. Så glad över att jag kan dricka kaffe igen utan att få ont i magen, för nu slipper jag förstoppning iallafall!

Och smörgås med kaffe alltså, det är ju så otroligt gott!

>> Recept på brödet finns här!

IMG_9007 IMG_9012

Nu ska jag åka till gymmet en sväng och sedan möta upp mina systrar för lunch och en eftermiddag på stan. Jag ska fortsätta att checka av listan inför förlossningen och mammalivet (amnings-bhar, amningslinnen och lite praktiska saker till mig själv ska inhandlas) och även en födelsedagspresent till Pelle!

Ser så mycket fram emot lite kvalitetstid med mina älskade systrar ♥

Onsdagen avslutas sedan med gravidyoga innan jag förmodligen tokdäckar hemma efter en så fullspäckad dag!

 

Hoppas att ni får en fin dag mina vänner!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats