Emma Barremyr

Måndag och fem frukostfavoriter

God morgon mina söta vänner ♥

Har ni haft en fin helg?

Första måndagen i februari bjuder på grått väder och jag kurar inne i soffan med scones och kaffe till frukost. Det är standard just nu och bästa starten på dagen! Det var länge sedan vi såg någon sol här i Karlstad, men ändå så känns det som att ljuset kommer mer och mer. Dagarna blir längre, och känslan av ljusare morgnar och eftermiddagar gör mig så lycklig! Nu är det inte länge kvar tills jag får vakna av ljuset igen!

Måndagar innebär för min del jobb på hemmakontoret med att beta av mail, bloggjobb och PT-online, och så blir det även idag. Jag ska sörpla i mig det sista av kaffet, slänga ihop en cashewnötslimpa och ställa in i ugnen och sedan förflytta mig upp en våning, tända massa ljus, sätta på lite lugn musik, börja pilla med mina arbetsuppgifter och njuta av att starta veckan i lugn och ro här hemma.

Att styra sina egna tider och kunna jobba hemifrån är verkligen en av de allra bästa sakerna med eget företag som jag känner stor tacksamhet för!

I eftermiddag ska jag äntligen hämta hem min telefon som varit på reparation i över en vecka och fått ett nytt batteri, sen kommer min svärmor hit på övernattning så den här måndagen blir bara lugn och mysig med andra ord!

Som start på veckan passar jag på att bjuda på fem frukostfavoriter som jag vill tipsa er att testa! Klicka på länkarna under bilderna för att komma till recept.

IMG_4738

 

Frukostbägare med overnight oats och kanelstekta äpplen med frötopping

 

IMG_5151

 

Glutenfritt stekpannebröd med smarriga pålägg och en ljuvlig fruktsallad med keso

 

IMG_8458

 

Smoothiebowl med ingefära

 

IMG_9009

 

Mandelscones

 

IMG_5284

 

Ljuvliga avokadomackor

 

Vilken frukost tror ni skulle bli er favorit?

 

Hoppas att ni får en glad måndag och ger er själv snälla tankar ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Mumsar scones och dricker kaffe och kikar ut på små snöflingor just nu..
    Lugn och fin start på dagen!
    Bakar scones typ varje dag, så ska jag säga en favvofrukost just nu så är det scones 🙂

stats