Emma Barremyr

Må bra tips – gå en morgonpromenad!

God morgon sötnosar ♥

Något som jag har varit förälskad i under många år är mina morgonpromenader!

Det finns inget bättre sätt att väcka kroppen på än att kliva rakt upp från sängen och ut i friska luften. Det ger mig så mycket positivt – jag vaknar till, kroppen får rörelse, lungorna fylls med syre, jag får energi och tid med naturens helande krafter. Det är en underbar stund för mig själv helt enkelt där jag också får tid till att reflektera över dagen som väntar!

Morgonpromenaderna är något som jag har saknat under hela graviditeten. Jag har varit på tok för trött för att ens orka tänka tanken på att röra på mig om morgnarna, och eftersom jag mått illa och varit tvungen att få i mig frukost direkt jag vaknat har det inte blivit en enda morgonpromenad sedan i somras. Som jag saknar det, men det får vara så nu!

I sommar hoppas jag på att kunna gå mina älskade morgonpromenader igen, fast med barnvagn då. Jag LÄNGTAR och Åååh, så mysigt det ska bli!

IMG_5203 IMG_5201

Två bilder från när jag var med i ett reportage i NWT i somras!

>> Klicka här för att läsa hela artikeln!

 

Har du testat att komma ut en stund på morgonen?

Om inte, gör det! Det kan räcka med bara tio minuter där du jobbar med att lägga fokus på nuet, får rörelse och andas frisk luft! Testa och se om du gillar? Kanske kan det förändra hela dagen för dig? Men kom ihåg att du ska göra det för DIG, och ingen annan! Du har möjlighet att skapa rutiner som du mår bra av, och det är viktigt att hitta just din väg. Kanske är det en morgonpromenad som kan göra din start på dagen lite bättre?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Att starta dagen med någon form av aktivitet är verkligen en energiboost som håller i sig hela dagen 🙂
    Gå, springa, cykla varierar jag emellan och mår kanon av det! Sen en låååång frukost 🙂

stats