Emma Barremyr

5 må bra tips för helgen

Hej vänner ♥

Som avslut på veckan har jag satt ihop en liten fredagslista på 5 saker som får mig att må bra, och som jag vill tipsa er om! Ska ge mig själv dessa punkter i helgen och jag hoppas att även ni gör något som får er att må bra!

>> Lägg bort telefonen. Testa hur det är att lägga bort telefonen en hel helg. Vila från teknik och sociala medier och lägg istället tid på att läsa böcker, måla, prata, skriva eller pyssla.

>> Vistas utomhus. Packa picknickkorgen och ta med vännerna ut i skogen på en grillunch, gå en långpromenad, träna i trädgården eller bara sitt på en sten och njut av vårsolen. Gå ut och njut helt enkelt!

>> Lägg lite extra omtanke på maten. Baka något gott till frukosten, slå ihop frukost och lunch till en härlig brunch eller ansträng dig och gör en god trerätters till middag.

>> Våga vila. Helgen är till för att samla kraft och jag vill uppmana er att våga ta det lugnt och vila. Sov ut ordentligt, gör en andningsövning som fyller er med ny energi eller ligg i soffan och pilla dig i naveln och det är vad du behöver den här helgen.

>> Kramas och var närvarande med de du tycker om. Livet är här och nu och att bara få vara nära, umgås och kramas med de man älskar betyder ändå mest. Ta vara på det om du kan!

IMG_3530

 

FLER TIPS!

>> Tips på trerätters

>> Ett gott frukostbröd

>> Lyxig hemmabrunch

>> Stora inlägget om CHOKLAD och massa goda recept!

 

Trevlig helg!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats