Emma Barremyr

Frukostmuffins

God morgon solstrålar ♥

Det här inlägget vill jag ägna åt något så fantastiskt som: FRUKOSTMUFFINS!

Att göra muffins till frukost är nämligen otroligt gott, och ett väldigt enkelt sätt att lyxa till sin frukost på. Jag har gjort mängder med olika varianter på frukostmuffins och i det här inlägget har jag samlat ihop ett gäng favoriter som jag vill tipsa er om!

Flera av muffinsarna görs i micron och är klara på några minuter! Andra kräver lite mer tid. Men tänk så lyxigt att krypa upp i frukostsoffan tillsammans med ett fat muffins, en stor kopp värmande te/ kaffe och bara njuta det första du gör på morgonen.

En bättre start på dagen kan jag inte tänka mig!

Här är sex smarriga recept på frukostmuffins ♥

img_1739

 

KOKOS- OCH MOROTSMUFFINS

 

img_0109

 

MUFFINS MED ÄPPLE, JORDNÖTSSMÖR OCH KANEL

 

img_0676

 

PEPPERKAKSMUFFINS MED LINGONFROSTING

 

img_8943

 

KOKOSMUFFINS

 

img_8762_501d1d1eddf2b345b30000d4

 

PÄRONMUFFINS MED VALNÖTTER

 

img_0814

 

MOROTSKAKAMUFFINS 

 

Om ni vill veta vilken som är min favorit så vill jag tipsa om muffinsarna på första bilden, de med kokos och morot! Mums alltså ♥

 

Hoppas att ni får en finfin onsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats