God morgon vänner ♥
Hoppas att ni mår bra och att ni fått en härlig start på onsdagen!
Själv sitter jag i soffan med frukosten i högsta hugg och laddar för mitt onsdagsjobb som personlig assistent. Det är på många sätt så himla skönt att få bryta av mitt eget företag såhär mitt i veckan, komma ut lite (vi är ofta ute och hittar på massa roliga saker) och fokusera på något annat. Jag hoppas bara att sammandragningars blir mindre den här veckan!
Ni är många som efterfrågat recept på det glutenfria tunnbrödet jag åt till frukost i lördags, så onsdagens tips till er får bli detta enkla och goda recept på glutenfria tunnbröd. Det är perfekt att svänga ihop kvällen för att få nybakat bröd till frukosten dagen efter. Eller om du har gott om tid på morgonen kan du göra det då – det är extra gott när det är rykande färskt och varmt.
Hoppas det smakar!
Ingredienser (4 brödbitar):
- 1 dl yoghurt (jag använde soygurt)
- 1 dl bovetemjöl
- 1 dl majsmjöl
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk brödkryddor
- 1 tsk honung
Blanda ihop torra ingredienser och rör sedan ner honung och yoghurt. Dela degen i fyra och kavla ut till runda bröd på mjölad bänk. Stek dem sedan 1-2 minuter på varje sida i en torr pannan på medelvärme.
Ät med något gott pålägg som du gillar!
Ta han dom er och ha en fantastisk onsdag ♥
Kram / Emma.
Men så enkelt det där låter 🙂
Ja det är superenkelt! Perfekta att svänga ihop för att få ett gott nybakat bröd till frukost ju 🙂
Mums! Enkelt och bra 🙂
Ja verkligen! Så gott att njuta av nybakat bröd sådär på morgonen 🙂