Emma Barremyr

Recept glutenfritt tunnbröd

God morgon vänner ♥

Hoppas att ni mår bra och att ni fått en härlig start på onsdagen!

Själv sitter jag i soffan med frukosten i högsta hugg och laddar för mitt onsdagsjobb som personlig assistent. Det är på många sätt så himla skönt att få bryta av mitt eget företag såhär mitt i veckan, komma ut lite (vi är ofta ute och hittar på massa roliga saker) och fokusera på något annat. Jag hoppas bara att sammandragningars blir mindre den här veckan!

Ni är många som efterfrågat recept på det glutenfria tunnbrödet jag åt till frukost i lördags, så onsdagens tips till er får bli detta enkla och goda recept på glutenfria tunnbröd. Det är perfekt att svänga ihop kvällen för att få nybakat bröd till frukosten dagen efter. Eller om du har gott om tid på morgonen kan du göra det då – det är extra gott när det är rykande färskt och varmt.

Hoppas det smakar!

img_7916

Ingredienser (4 brödbitar):

  • 1 dl yoghurt (jag använde soygurt)
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 dl majsmjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk brödkryddor
  • 1 tsk honung

Blanda ihop torra ingredienser och rör sedan ner honung och yoghurt. Dela degen i fyra och kavla ut till runda bröd på mjölad bänk. Stek dem sedan 1-2 minuter på varje sida i en torr pannan på medelvärme. 

Ät med något gott pålägg som du gillar!

img_7914

 

Ta han dom er och ha en fantastisk onsdag ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats