Emma Barremyr

Bilder från helgens frukostar

God morgon ♥

Helgen som gick ägnades åt vila och inte mycket mer än så! Något av det allra bästa var såklart våra mysiga långfrukostar och jag blev bortskämd med både ugnsbakad gröt och saffransscones dagarna till ära!

Jag är så sjukt tacksam över att frukosten smakar bra igen. Jag vaknar sällan med illamående eller har problem med att äta frukosten längre (illamåendet kommer efteråt), och jag kan därför njuta av dagens bästa måltid igen, TJOHO!

Vi var uppe tidigt båda morgnarna (eftersom jag inte kunde sova), tände massa ljus, kröp tätt ihop i soffan med en filt och passade på att se på film samtidigt som vi mumsade i oss frukost!

Såna morgnar är svårslagna!

img_7251 img_7256 img_7290 img_7292

På lördag blev det ugnsbakad banan- och jordnötsgröt 

>> Recept här!

På söndag blev det saffransscones

>> Recept här!

 

Vad åt ni till frukost i helgen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej Emma!
  Tack för en inspirerande och ärlig blogg! Och ett stort Grattis till den kommande bebisen 😀

  Jag undrar om du skulle vilja berätta lite om hur du har tagit dig dit du är idag?
  Var började du och vad för utbildningar har du gått? Visste du hela tiden vad du ville eller har det varit mycket chansningar? Tycker ditt liv känns så spännande och jag själv brinner för träning och hälsa så det skulle vara kul att få höra hur du har gått tillväga! 🙂

  Ha det så bra!!

  Kram Hanna

  1. Emma

   Hej Hanna! Tack så mycket <3 Så roligt att höra att du finner bloggen inspirerande och ärlig 🙂 Jag berättar gärna om hur jag har tagit mig dit jag är idag, fixar ett inlägg så håll utkik i bloggen kommande veckorna 🙂 Kram

  1. Emma

   Vad härligt Linda! Själv saknar jag kaffet sååå mycket, men just nu är det inte alls lockande med tanke på illamåendet 🙁 Njut en kopp för mig med är du snäll 🙂

stats