Emma Barremyr

5 bra saker just nu

Hej vänner ♥

Det är måndag, jag har haft en jobbig helg (mått väldigt illa och sovit dåligt) och känner mig inte direkt inspirerad. Jag längtar redan efter helg igen! Såna här trista, mörka, kalla höstdagar kan jag tycka att det är svårt att känna den där riktiga gnistan i livet. Tröttheten tar över, kylan liksom kryper in i märgen och att vakna upp till totalt mörker får mig att bara vilja dra täcket över huvudet och fortsätta sova.

Det är lite extra tungt just nu. November, som inte är min favoritmånad precis, närmar sig och samtidigt tar graviditeten mycket krafter. Jag måste verkligen tänka på att vara lite extra snäll mot mig själv, och för att inte fastna i en negativ spiral väljer jag att fokusera på sånt som får mig att må bra.

En positiv lista med saker som är extra bra är perfekt för att ge mig själv lite extra pepp och energi! 

Idag har jag fem saker på listan som gör mig lite extra glad:

1. Den här veckan börjar jag en ny yogakurs. Gravidyogan som jag gått på onsdagskvällar hittills under hösten är slut för denna gång och därför hoppar jag på den medicinska yogan igen fram till jul. Yoga är verkligen något som jag behöver i mitt liv för att må bra, och eftersom jag har svårt att få till det här hemma unnar jag mig att gå kurser så så ofta jag kan!

2. På onsdag ska vi äta middag hos syrran och Martin! Det har varit dåligt med middagsdejter under hösten (som jag ju annars älskar), jag har tillbringat mycket tid hemma och känner nästan att jag klättrar på väggarna av tristess efter all vila. Ser fram emot att komma ut från huset och bli bjuden på middag, som jag förhoppningsvis kommer kunna njuta av eftersom jag mår bättre än tidigare.

3. Förra veckan hade jag flera illamående-fria dagar och det märks att det börjar vända nu. Dom bra dagarna utan illamående får mig att känna livsglädje igen och det är en underbar känsla!

4. Att jag mår bättre igen innebär ju också att jag kan börja njuta och unna mig mer rörelse och träning igen. Det är verkligen inget jag blivit bortskämd med den här hösten, och därför känner jag mig extra glad och tacksam över förra veckans vackra promenader i frisk höstluft!

5. Igår hade jag och Pelle glögg-premiär! Lite väl tidigt kanske, men ÅH vad mysigt det var! Allt som har med julen att göra får mig att bli glad och må bra, därför är det heeelt okej att alla vi som känner så tjuvstartar lite med julmyset nu om vi vill ♥

img_2657middag-hos-lina-och-martin

Middagsdejt en helt vanlig onsdag är verkligen en sak som livar upp i höstmörkret! Det är så skönt att få omge sig om när och kära som sprider energi och kärlek ♥

>> Såhär såg det ut för nästan exakt ett år sedan när vi åt onsdagsmiddag hos Lina och Martin!

 

Hur mår du idag och vad gör dig lite extra glad just nu?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janian

  Vad bra sak att skriva ner bra saker just nu. Det ska jag göra direkt! Lät väldigt härligt med ny yoga-kurs. Jag skulle själv behöva mera yoga och meditation i mitt liv just nu.

  1. Emma

   Ja det är bra när man vill omge sig själv med lite positiv energi <3 Yoga och meditation är fantastiskt, hoppas du provar någon gång och hittar något du gillar! Kram

 2. ISA

  nähäruuu aldrig förtidigt att börja med glögg 😉 haha! bra att du fokuserar på det positiva. Och såå spännande med graviditeten, verkligen grattis <3

 3. Lisa / Livet från den ljusa sidan

  Jag är glad för att jag haft en härlig helg med en fin resa, och att jag lärt mig klippa film rätt bra så att jag kunnat göra något av materialet och just postat en ny film på Youtube som jag till och med själv tycker att är helt ok snygg (kolla ”Att resa” på Youtube).
  Mindre nöjd att ha sovit som en kratta pga bebis (som nog var lite närhetstörstande efter att vi varit ifrån varandra) men det är sånt man får ta.

  Hoppas du blir starkare för varje dag! kram!

  1. Emma

   Tack för att du delar med dig! Ska genast kika in filmen på youtube (den lär inte göra mig mindre ressugen gillar jag 😉 hehe). Tack för pepp söta du! Kram

stats