Emma Barremyr

Poddar om anorexia

Hej mina älskade vänner ♥

Sedan en tid tillbaka är jag ambassadör för podden Drivkraften som handlar om psykisk ohälsa och personlig utveckling! Jag är så otroligt glad över att få göra det här samarbetet tillsammans med Malin, som driver podden. Tillsammans gör vi något vi båda brinner för – sprider kunskap och bryter tabun kring psykisk ohälsa!

>> Läs mer om #Drivkraften här!

I senaste poddavsnittet berättar Malin själv om sin resa från självsvält till livsglädje. Vi får ta del av hennes resa från utseendefixering, ätstörningar och annat självskadebeteende till den livsglädje hon upplever idag. Frågor som tas upp är – Vad handlar ätstörningar egentligen om? Finns det några sjukdomsvinster och vad finns det för känslor bakom ett matmissbruk?

Det är en stark berättelse hon delar med sig av och jag kände själv igen mig i mycket av det hon berättade, eftersom jag själv också varit drabbad av ätstörningar!

Uppmanar er att lyssna på avsnittet för att lära er mer om sjukdomen samt ta del av kunskap och information om hur man blir frisk!

Klicka här för att lyssna på podden online eller ladda ner den i appen Podcaster!

 

En annan podd jag nyligen upptäckt är Anorlexia – en nystartad podcast som handlar om samma sak som det låter som: En läxa om Anorexia.. Podden drivs av två tjejer, Elli och Karro – som båda själv har varit drabbade av sjukdomen – och som nu vill sprida kunskap och hjälpa andra genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och tankar.

Det går att bli frisk, men det handlar om att bestämma sig och tro på att det går!

Klicka här för att lyssna på podden online eller ladda ner den i appen Podcaster!

 

img_7461-2

 

Var rädda om er vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats