Emma Barremyr

En underbar dag i Åre

Hej vänner ♥

För att ge mig själv lite extra välmående brukar jag en sån här grå, kall och trist dag i oktober tänka tillbaka och minnas sommarens allra bästa och varmaste dagar. Minnen av stunder med det där lilla extra, som får mig att le och bli alldeles varm inombords!

Vår sista dag i Åre var just en sån dag som hade det där lilla extra. Efter flera kalla sommardagar drog en värmebölja in. Vi gjorde en fantastisk vandring upp till Suljätten där vi lagade lunch med en bedårande utsikt över Kallsjön. När vi kom tillbaka till byn gick vi ner till Crêperiet och åt nygräddade galetter, drack en kall öl och avslutade med söta crêpes och glass till efterrätt.

Efter middagen gick vi ner till sjön där vi kastade macka och satt sedan på en sten, nöt av solen och pratade om livet. Vi avslutade sedan kvällen med att se på solnedgången från Copperhill Mountain Lodge och kärleken till livet var helt enorm just där och då ♥

img_6299 img_6323 img_6320 img_6312 img_6326

 

Vilket måbra-minne plockar du fram en grå, kall och mörkt höstdag? 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats