Emma Barremyr

Mina onsdagskvällar i höst

Hej kompisar ♥

Onsdagskvällar kommer lätt vara min favoritkväll nu under hösten – och jag ska berätta varför!

Sedan några veckor tillbaka går jag på kvällsyoga på onsdagar, och det är verkligen ett helt fantastiskt avbrott såhär mitt i veckan. Det är viktig tid där jag investerar i mig själv, får andas, bara vara, får tid till att reflektera och fylla på mig själv med ny energi. Det är den bästa återhämtningen som jag kan ge till mig själv, mitt lyckopiller och en av de viktigaste sakerna för att skapa balans i livet. Den lugna träningen, närvaron och andningen är helt enkelt nödvändig för att jag ska må bra!

Idag börjar dessutom Bonde Söker Fru på Tv4, mitt favoritprogram som jag längtat efter i evigheter. För mig innebär det programmet höstmys deluxe och jag älskar verkligen att tända massa ljus, krypa upp i soffan, äta ett extra gott kvällsmål och se på när kärleken växer fram. Självklart är det mycket ”tv”, men många av bönderna som varit med har faktiskt hittat kärleken på riktigt, det är så himla fint ♥

Mina onsdagskvällar kommer alltså bestå av ett härligt yogapass, något riktigt gott att äta och favoritprogrammet på tv. Kan det bli bättre liksom?

Ikväll har Pelle lovat att ha saffranscones och te redo där jag kommer hem! Åh, vad jag längtar!

img_3492img_3182

Kika in!

>> Recept på världens godaste saffransscones

 

Jag är nyfiken, kikar ni också på Bondes Söker Fru?

Hoppas att ni får en riktigt härlig kväll och att ni tar hand om er vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jaaa! Jag älskar bonde söker fru och har sett alla säsonger, tycker det är ett så otroligt mysigt, fint och genuint program! Så kul att du också tittar på det, blir ständigt förvånad över hur mycket vi har gemensamt, haha 🙂

  Kram på dig!

  1. Emma

   Då är vi två, nu kommer jag sitta och längta efter onsdagar hela hösten, hihi 😀 Så roligt att vi har så mycket gemensamt, nu blir jag nyfiken på dig 🙂 Kram

 2. Caroline

  Absolut att jag tittar på Bonde! Riktigt härligt program och vi är ett gäng på ca 9 personer som haft som tradition de två senaste säsongerna att träffas varje onsdagkväll och titta på programmet tillsammans, riktigt mysigt! En tradition vi även vill hålla i iår, så ikväll är vi hembjudna till en i gänget, så jag ser fram emot säsongspremiären!

  1. Emma

   Men alltså SÅ MYSIGT! Det är kanske en tradition man borde börja med?! Tack för tipset och hoppas ni får underbara onsdagskvällar i höst! Kram

 3. Träningstid

  Vilken lyx! Ibland kan jag nästan tycka att själva rutinen gör det hela ännu mysigare. Inte nog med att det är yoga och favoritprogram, att det dessutom får ske samma dag varje vecka, kan på något vis skapa lugn kan jag tycka. Men sen är jag nog vanemänniska utan dess like och tycker om regelbundenhet och rutiner!

  1. Emma

   Jag håller med dig! Jag gillar också rutiner och det finns säkert en trygghet i det som gör att det känns väldigt bra att ha en vanan på det sättet 🙂

  1. Emma

   Ja yoga är fantastiskt, det ha hjälpt mig mycket! När jag väl föll för yogan så föll jag för kundaliniyogan – som är lite mer ”andlig”. Kan också rekommendera en mindfulnesskurs (MBSR – som står för mindfulnessbaserad stressreduktion). Kram

stats