Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

RECEPT LAXPIZZA

Publicerad,

IMG_6693

Hej mina godingar ♥

Hemgjord pizza är en stående favorit här hemma och sist vi bakade pizza toppade vi den med bbq-sås, lax, ruccola och mozzarella!

Alltså shit vad gott! Detaljen med bbq-sås gjorde underverk för smaken!

Pizzabotten gör jag alltid numera på Universalbakmixen från Urtekram (finns att köpa här). Den är bara att vispa ihop med vatten och salt, kavla ut mellan två bakplåtspapper och sedan förgrädda i ugnen i 15 minuter. Så smidigt och enkelt utan kladd! Resultatet blir den godaste glutenfria pizzabotten jag något sin smakat, tunn och seg med krispiga kanter! Har ni inte testat än – gör det!

Mmm, mums alltså!

IMG_6691

Ingredienser (2 personer):

  • 2 dl ljummet vatten
  • 150 g universalbakmix från Urtekram
  • 1 tsk salt
  • 2 laxfiléer
  • 1 dl lökfri bbq-sås (recept finns här)
  • 1 näve ruccola
  • 150 g riven mozzarella
  • Pizzakrydda

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda salt och bakmix. Tillsätt vatten och och blanda ordentligt med en handvisp. Smeten blir ganska lös, men det ska den vara. Kavla sedan ut degen mellan två bakplåtspapper. Låt pappret sitta kvar (det lossnar när det är färdiggräddat) och kör in i ugnen i 15 minuter. Ta ut och ta bort översta bakplåtspappret.

Under tiden som botten är i ugnen steker du upp laxen och hackar den i mindre bitar till ett ”smul”. Salta och peppra laxen. Toppa sedan pizzan med bbq-sås, lax, ruccola, mozzarella och pizzakrydda. Höj värmen till 225 grader och kör in pizzan i 10-15 minuter tills den får fin färg!

Servera med en god sallad och njut av en underbar pizza ♥

IMG_6695

 

Fler goda pizzor:

>> Kycklingpizza med banan och jordnötter

>> Tunnbrödspizza

>> Vegetarisk sötpotatispizza med ägg

 Inlägget innehåller en affiliatelänk.

Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Hej Emma,

    Tack för en superbra blogg! Jag ville kommentera för att du vet att dina recepter är jättehärliga. Jag har testat många av dem och får mycket inspiration när jag läser din blogg. För att du vet, det är inte människorna i Sverige som följer dig, jag bor nämligen i Finland och har många kompisar här som också läser din blogg. Du sprider så mycket glädje och positiv energi med din blogg 🙂 TACK!

    • Men åh, SÖTOS!!! Blir så otroligt glad över din kommentar, tack!!! Känns ju helt overkligt att ni hittat den även från Finland. Det värmer otroligt mycket att du får så mycket positiv energi och glädje här! Skickar över en stor kram och hoppas att du får en fin dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *