emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej från Idre Fjäll

Hej mina underbara vänner ♥

Här kommer ett sent hej från Idre fjäll!

ÄNTLIGEN är vi på plats! Jag och Alexandra anlände hit upp under eftermiddagen och har nu installerat oss i stugan där vi ska bo fram tills på söndag. Hälsoboost 2016 drar egentligen inte igång förrän imorgon, men vi bestämde oss för att mötas upp en dag innan för att bara mysa, umgås och ladda upp inför hälsohelgen.

Vi har tillbringat eftermiddagen med att handla, packa upp, fixa goodiebagsen, gått en uppfriskande promenad, lagat mat, ätit och nu tänt massa ljus och krupit upp i soffan med en varsin tekopp framför Idol.

Mysfaktorn är hög ♥

IMG_6812 IMG_6806 IMG_6804 IMG_6809 IMG_6819 IMG_6823 IMG_6826 IMG_6828 IMG_6830

 

Röhnisch är en av våra sponsorer under helgen och de snygga träningskläderna vi har på bilderna ovan är från dem! Älskar verkligen den blåa färgen, de sköna shapetightsen samt den mysiga fleecetröjan – perfekt här på fjället!

 

Hoppas att ni mår bra och har en fin kväll 

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats