emmabarremyr

Emma Barremyr

En blogglista om hösten

God morgon tisdag ♥

Augusti börjar lida mot sitt slut och hösten börjar på riktigt närma sig med stormsteg nu. September och oktober är två av mina favoritmånader på hela året. Luften är frisk och kylig, färgerna i naturen helt fantastiska och ljuset hänger fortfarande kvar under dagarna. Kvällarna blir mörkare, men det är också mysigt så länge dagarna är ljusa och soliga kan jag tycka.

November däremot är inte en favoritmånad precis. Förra året skrev jag det här inlägget om november, vilket var viktigt för mig just då i och med stressen och tröttheten. Jag märkte att det gjorde stor skillnad för mitt välmående, så det är något som kommer vara väldigt viktigt i år också. Ni vet – hålla kvar den nya livsstilen och inte lägga för mycket press på mig själv!

Vi ska prata lite mer om hösten tänkte jag, så vi kör en lista!

Här kommer min lista om hösten

IMG_9579

1. Vad är det bästa med hösten?

Att den är så vacker! Frågar du mig finns det få saker som slår vackra höstdagar. Jag älskar att vara utomhus den här årstiden. Jag älskar dimmiga morgnar, den friska luften, färgerna, stillheten, solnedgångarna, lukten och känslan av en “nystart” som alltid kommer med hösten. Och så älskar jag mörkret om kvällarna när jag får tända massa levande ljus, lyssna på en sprakande brasa i kaminen och njuta av världens högsta mysfaktor! Älskar mys ♥

2. Vad äter du under hösten? 

Jag vill gärna ha varm mat på hösten! Jag blir sugen på gröt till frukost, har gärna långkok på spisen, njuter av krämiga pajer och vällagad husmanskost!

3. Vad dricker du under hösten? 

Varma drycker! Har några gamla favoriter som jag kommer dricka mycket i höst:

>> Världens godaste chailatte

>> Golden latte

>> Kokoskaffe

IMG_4585IMG_9220IMG_9561

4. Vad är ditt mest använda plagg under hösten?

Jag har faktiskt ingen aning?! Min houdinitröja i fleece kanske.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Jag brukar försöka spendera så mycket tid som möjligt utomhus, speciellt om vädret är bra. Annars flyter livet på som vanligt med jobb och så.

6. Vad gjorde du den här dagen för ett år sedan?

Firade min syster Lina som fyllde 25 år!

7. Vad lyssnar du på under hösten? 

Lugn musik som gör att jag går ner i varv! Älskar min yogalista (lyssna på den här) extra mycket på hösten då den ger hög mysfaktoroch inre lugn tillsammans med alla tända ljus ♥

2-3

8.Vad läser du?

Lyssnar på ljudböcker på Nextory! Just nu lyssnar jag på “Femtro nyanser av mörker” och ska sedan fortsätta med “Femtio nyanser av frihet“.

9. Vad tittar du på?

Har lånat hela One Tree Hill-boxen av syrran! Har sett hela serien en gång tidigare, men det är nästan tre år sedan. Tänkte plöja igenom alla nio säsonger igen den här hösten ♥

10. Vad var bäst med sommaren?

Semestern i Åre, lätt! Och att få bo i hus! Har känt mig fri på ett sätt som jag aldrig gjorde när vi bodde i lägenhet, och jag älskar den friheten! Har också hunnit umgås mycket med familj och vänner, spenderat tid i våra sommarstugor och bara varit, vilket var så skönt!

IMG_1952IMG_4850IMG_5103

11. Vad har du för höstplaner?

Ska åka till Ullared för första gången i mitt liv, utbilda mig till mindfulnessinstruktör, åka på kickoff med Everyday Stories, köra en omgång till av halv åtta hos mig” med våra vänner, vara utomhus mycket och snosa massor med bebis när jag blir moster i november. Längtar!!!

12. Ser du fram emot vintern?

Ja, jättemycket! Håller tummarna för att vi får mycket snö så att det blir en riktig vinter med mycket skidåkning!

IMG_4966

 

Är du lika taggad på höst som mig?

Sno gärna listan till din blogg och länka i kommentarsfältet så jag kan kika in och läsa hos dig!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    tyckte det var en så mysig lista så snodde den till min blogg! 😉 Väldigt roligt att läsa dina svar!, det gjorde mig lite mer peppad på hösten!

stats