Emma Barremyr

Vandring i vackra Murstensdalen

Hej vänner ♥

Naturreservatet i Mustrensdalen är verkligen en magisk plats! Där finns de grönaste skogarna man kan tänka sig, söta små sjöar med spegelblankt, kolsvart vatten, stenar klädda med mossa, ängar med ljung, vattenfall som brusar, fåglar som kvittrar och en öronbedövande tystnad som bevittnar att du är långt från civilisationen.

Och mitt i allt det här vackra går en vandringsled. Leden är drygt en mil och en upplevelse utöver det vanliga!

Jag och min vän Moa åkte dit förra veckan för att spendera lite värdefull kvalitetstid tillsammans, och vilken fin dag vi fick! Solen sken, det var vindstilla och vi gick båda in i en total närvaro i nuet där och då. Naturens krafter alltså ♥

Bara kolla så fint det var!

IMG_6566IMG_6534 IMG_6542 IMG_6540IMG_6554 IMG_6553 IMG_6558 IMG_6561IMG_6568 IMG_6570 IMG_6571 IMG_6573 IMG_6574

 

Om du är sugen på att göra den här vandringen i Mustensdalen tycker jag att du ska hänga med mig på vandrings-retreatet jag anordnar i samarbete med Loka Brunn här nästa fredag (den 19:e augusti). Föreställ dig denna vackra vandringsled och sedan en eftermiddag på Loka Brunn med spalyxgofika, en skön behandling (finns som tillval), trerättersövernattning och sedan en ljuvlig frukostbuffé på det!

Jag kan inte tänka mig ett skönare avslut på sommaren, kan du?

Jag föreslår att du grabbar tag i en kompis, din mamma/pappa, en syster eller bror och hänger på!

 

Läs mer och boka in er på vandringen i Murstensdalen här!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Det ser ju alldeles underbart ut! Åh, jag skulle verkligen delta i retreaten, om det bara var lite närmare. Hoppas ni får en härlig helg!

  2. Alexandra

    Ser härligt ut! Kan du inte skriva ett inlägg om vad som är bra att tänka på om man vill vandra och är nybörjare? Typ vad bör ha med sig på en dagsvandring osv. Lite nybörjartips helt enkelt

stats