Emma Barremyr

Sista kvällen i Åre

God morgon mina kära läsare ♥

Efter en helt fantastisk semestervecka uppe i Jämtlandsfjällen åkte vi igår hemåt igen. Efter nio timmars bilresa var det underbart att äntligen få landa på hemmaplan! Borta bra, men hemma bäst – så är det ju alltid! Jag hade saknat trädgården och efter att ha packat upp och satt igång tvätten njöt jag som bara den av att få gå runt och pyssla med blommorna, vattna, rensa hallonhäcken (som hade svämmat över av bär under veckan vi varit bortresta) och ge kärlek till min gurkplanta 

Alla dagar i Åre har varit så himla bra, men sista kvällen var alldeles magisk! Solen strålande, luften var varm och stilla, tystnaden öronbedövande och utsikten från Copperhill var som tagen från en saga, så otroligt vacker. Vi tillbringade kvällen på Crêperiet med några vänner, där vi käkade galetter till middag och smarriga crêpes till efterrätt. Sen gick vi ner till stranden och kastade macka innan vi åkte till hotellet för att se den vackra solnedgången!

Kvällar som denna är lycka för mig ♥

IMG_6326

Ååååh! Jag har så himla mycket att berätta för er om Åre!

Det är första gången jag varit där uppe och absolut inte sista, jag är helt förälskad i den vackra platsen ♥ Dagarna har varit fullspäckade från morgon till kväll och jag har inte alls hunnit med bloggen som jag tänkt den här veckan. Ni ska få höra om våra vandringar, få tips på goda matställen och inspiration till äventyr inom kort, jag lovar!

Det blev dock bara en snabb mellanlandning här hemma och idag packarna vi väskorna för att dra upp till sommarstugan ett par dagar! Helgen bjuder på högsommarvärme och vi ska grilla, sola, bada och slappa hela dagarna är det tänkt – det blir fin återhämtning efter alla vandringar den senaste veckan (kroppen är bra mör vill jag lova).

 

Hur mår ni? Vad gör ni i helgen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Assarsson

  Älskar Åre 🙂 Har varit där två gånger och vill gärna åka tillbaka!
  Idag har jag & sambon cyklat 10 mil och efter tacomiddag så sitt vi nu och myser på balkongen 🙂
  Helgen bjuder på långa frukostar, löppass, cykel, solhäng på balkongen, grillmiddag och Tour de France-avslutningen 🙂
  Ha det underbart i stugan och trevlig helg!

  1. Emma

   Ja jag blev stormförtjust i Åre och vill verkligen tillbaka, så jag förstår din längtan 🙂 Vilken mysig dag Linda! Kram

 2. ISA

  Ser helt fantastiskt ut med Åre sommartid också, har sett mycket mindre av de bilderna överlag. Alltid härligt att komma hem tho! ha en strålande helg fina du!

  1. Emma

   Ja verkligen! Kan verkligen rekommendera det sommartid om man vill ha lite äventyr eller bara njuta av god mat och sköna utsikter 🙂

stats