Emma Barremyr

Hej från sommarstugan!

Hej vänner ♥

Vi har åkt vidare från en vacker plats till en annan! Från underbara Jämtlandsfjällen till mina svärföräldrars ljuvliga sommarstuga vid sjön Visten. Naturen har magiska krafter och just nu är jag så tacksam för alla fina platser jag får uppleva här i livet!

Gårdagens häng vid stugan var galet härligt! Vi satt i solstolarna, badade, lyssnade på ljudbok och hade det allmänt gött hela eftermiddagen. Framåt kvällen anlände mina föräldrar och svärmor bjöd på en trerätters som vi avnjöt i solnedgången!

Jag och Pelle sov kvar i stugan inatt och vaknade i morse till en spegelblank sjö och ljudet från lommen. Jag ryser av välbehag och känner pirr i magen när jag tänker på hur otroligt vacker det var. En morgon jag sent kommer glömma!

Idag har vi fortsatt viloläget i solstolen. Även om det inte varit lika soligt som igår har det varit varmt och skönt. Lugnet och vilan är välbehövlig efter vår aktiva semester i fjällen. Faktiskt så är jag helt slut och att inget göra något alls är precis vad jag behöver just nu!

Här är några bilder från igår!

IMG_6386 IMG_6343 IMG_6346 IMG_6332 IMG_6341 IMG_6354 IMG_6367 IMG_6375 IMG_6360 IMG_6379 IMG_6399

 

Hoppas att ni mår bra och tar hand om er själva och ger er det just NI behöver ♥

Njut av helgen!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Underbart! Vilka vackra bilder sedan. Sverige och dess natur är sannerligen någonting alldeles särskilt.
  Nu har även jag gått på semester. Efter en härlig lördag i stan har vi nu packat bilen full och åkt ner till svärföräldrarnas hus i Falkenberg. Får se hur länge vi stannar. Även om det inte är en sommarstuga i egentlig mening, är känslan den samma. Så lugnt och skönt. Skönt att komma bort från alla måsten hemma och bara vara.
  Önskar er en fortsatt fin semester!

  1. Emma

   Tack Ellinor! Ja verkligen, Sverige är verkligen helt otroligt vackert! Skönt för dig med semester! Hoppas att du har det underbart och njuter allt som går! Kram

stats