Emma Barremyr

TBT – läsvärda inlägg om kost!

Hej bästa ni ♥

Idag kör vi ett kostreleaterat TBT-inlägg! Det passar fint såhär en torsdag tycker jag 🙂

Men en blogg som uppdateras 2-3 gånger om dagen blir det en del en hel guldgruva som sparas i arkivet och idag har jag plockat fram ett gäng läsvärda inlägg som jag tycker ni ska ta en närmare titt på om när sugna på ämnet kost!

Kostrelaterade och läsvärda inlägg:

IMG_7037IMG_6866IMG_7066IMG_6550

 

Hoppas att ni alla njuter av en fin och härlig torsdag!

Jag skickar över en stor kram till er alla

 

KRAM / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Emma du är så bra. Sån inspiration! Jag jobbar mot att bli frisk och leva med sunda tankar kring mat, träning och hälsa. Det är oftast svårt och jobbigt, men också spännande och läskigt. Det är läskigt att ta steget och jag är rädd, men jag ser migsjälv som en modig människa och därför ska jag våga bli frisk och göra det för min skull och ingen annan. Du är verkligen en del i mitt tillfrisknande och du inspirerar mig mycket. Vartenda inlägg du skriver om mat, träning, balans, välmående, hälsa m.m. är så viktigt för mig. Jag vill att du ska veta det att du verkligen gör så mycket för mig. Det finns en hel del tjejer idag som bloggar om mat, träning och hälsa, men det finns ingen som du. Du är som en storasyster som vet precis vilka punkter du ska trycka på för att få min ätstörda hjärna att faktiskt förstå och ta till mig och VILJA. Att du också svarar på mail och kommentarer gör också så mycket för det känns så äkta och ärligt med dig. Du är så trovärdig för det känns som att du faktiskt bryr dig även om du inte känner dina läsare.. och att du inte bara skriver tomma ord om ”välmående” men egentligen inte har ett djup. Så tack för det Emma, tack för att du är du och för att du skriver så bra, inspirerande och fint! Många kramar till dig <3

    1. Emma

      Fina, fina Johanna! Tusen tack för din kommentar, den betyder mer än du kan ana! Jag blir så glad att tårarna rinner <3 Att jag faktiskt gör skillnad är svårt att förstå och just därför är din påminnelse viktig för mig. Den får mig att vilja fortsätta kämpa! Så TACK snälla du för att du tog dig tiden! Hoppas att du har en underbar helg <3 Jag skickar över massa kramar!!!

stats